belgische beursgenoteerde bedrijven
Bijzondere verplichtingen voor de Belgische beursgenoteerde ondernemingen Comité voor preventie en bescherming op het werk Ondernemingsraad.
Cumul van de beschermingsvergoeding met andere vergoedingen. Bijzondere verplichtingen voor de Belgische beursgenoteerde ondernemingen. Home Home Ondernemingsraad Economische en financiële bevoegdheden Jaarlijkse informatie Bijzondere verplichtingen voor de Belgische beursgenoteerde ondernemingen. Een geschreven verslag betreffende de bijwerking van de basisinformatie. Het verslag van de commissaris revisor.
6 vragen aan. de Belgische biotech Bolero.
6 vragen aan Ablynx Marieke Vermeersch Director Investor relations. Ablynx, het biotechbedrijf met de lama's' en nanobodies is geen onbekende voor de meeste Belgische beleggers. Welk nieuws zit er in de pijplijn? Waarom sluiten grote bedrijven overeenkomsten met Ablynx? Moet het beste nog komen?
De herziening van de Belgische Corporate Governance Code Deminor SGS.
Begin 2017 informeerden wij u dat de Commissie Corporate Governance zich voorgenomen heeft de Belgische Corporate Governance Code, de referentiecode voor de Belgische beursgenoteerde ondernemingen, te hervormen. De Code, die dateert van 2009, is toe aan een update waarbij rekening gehouden wordt met enerzijds de ontwikkelingen in wetgeving op Belgisch en Europees niveau, en anderzijds de wijzigingen die worden doorgevoerd in het Wetboek van Vennootschappen om het evenwicht tussen hard law en soft law te bewaren.
2-tier boards: bedrijven moeten voortaan nadenken over hun bestuursmodel MT.be.
2-tier boards: bedrijven moeten voortaan nadenken over hun bestuursmodel. Gaan Belgische bedrijven binnenkort kiezen voor een scheiding van bestuurders en managers in aparte organen? De nieuwe vennootschapswet en de nieuwe governance codes voor Belgische beursgenoteerde bedrijven, openen alvast de mogelijkheid.
HRmagazine Nieuws.
Toch hoeft demotie geen negatieve gebeurtenis te zijn, zeggen Tanja Verheyen, auteur van Demotie werkt, en Filip De Pooter, countrymanager van loopbaan en talentexpert LHH. Voor bedrijven kan het een oplossing zijn voor de vergrijzing, de war for talent of burn-out.
Een oproep van 50 bedrijfsleiders: We" willen meer vrouwen aan de top" VRT NWS. VRT NWS. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van VRT Nu. VRT NWS.
We krijgen hiervoor dan ook een score van amper 38 procent. Aan de Belgische top is amper 1 op de 4 een vrouw. Ook de gendergelijkheidsindex van het Wereld Economisch Forum bevestigt deze problematiek. We nemen er een povere 31ste plaats in. Ooit blonken we in de top tien maar we gaan niet snel genoeg vooruit om die positie vast te houden en zakken ieder jaar meer af. De wettelijke quota voor raden van bestuur van beursgenoteerde bedrijven hebben weliswaar voor een versnelde vervrouwelijking gezorgd in de bestuurskamers, maar die trend zet zich helaas amper voort op andere leidinggevende niveaus.
Euronext Kenniscentrum Brussels Beurs live. van Brussel.
Op deze markt noteren bedrijven met een beurskapitalisatie vanaf 50 miljoen euro. Euronext Growth is de markt voor kleinere ondernemingen met groeipotentieel. De beurskapitalisaties situeren zich hier tussen 25 en 75 miljoen euro. De Euronext Access richt zich voornamelijk tot familiebedrijven. Hierop noteren bedrijven met beurskapitalisaties tot ongeveer 30 miljoen euro.
Teleurstellende resultaten, zonnige vooruitzichten De Tijd.
Het eerste halfjaar van de Belgische beursgenoteerde bedrijven verliep niet altijd vlekkeloos. Maar de tweede jaarhelft belooft beterschap, zeggen analisten. Alles komt goed. Met onze nieuwsbrieven in een oogopslag mee. Wees onmiddellijk op de hoogte van de jongste nieuwsfeiten met onze vernieuwde nieuwsbrieven.
Document Server@UHasselt: Uitkeringsbeleid van Belgische beursgenoteerde bedrijven: cash dividenden versus inkoop eigen aandelen.
Uitkeringsbeleid van Belgische beursgenoteerde bedrijven: cash dividenden versus inkoop eigen aandelen. De kern van deze masterproef bestaat uit een vergelijking van dividenden en inkoop eigen aandelen als alternatieven voor de uitkering van cash aan aandeelhouders. De literatuurstudie leverde vier leidende theorieën op die aan de basis konden liggen voor de keuze voor dividenden versus repurchases.

Contacteer ons

top 100 belgische bedrijven it bedrijven belgie farmaceutische bedrijven belgie logistieke bedrijven belgie chemische bedrijven belgie duurzame bedrijven belgie ict bedrijven belgie 100 grootste bedrijven belgie belgische beursgenoteerde bedrijven grootste bedrijven in belgie bedrijven te koop belgie bedrijf starten belgie