bedrijven te koop belgie
Argus: Gespecialiseerd in Overdracht van handelszaken en bedrijven."
Te koop aangeboden. Te koop aangeboden. Te koop aangeboden. Meer dan 1000 bedrijven te koop in de Benelux. Uw bedrijf verkopen. Gebruik het contactformulier.: Naam Telefoon 02 772.67.14 IK WIL VERKOPEN. Argus Handelszaken en Ondernemingen, reeds sinds 1995 hét grootste overnameplatform van de Benelux.
Bedrijfsvastgoed te koop in België Hebbes Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. face
Bedrijfsvastgoed te koop in provincie Antwerpen. Bedrijfsvastgoed te koop in provincie Henegouwen. Bedrijfsvastgoed te koop in provincie Limburg. Bedrijfsvastgoed te koop in provincie Luik. Bedrijfsvastgoed te koop in provincie Luxemburg. Bedrijfsvastgoed te koop in provincie Namen. Bedrijfsvastgoed te koop in provincie Oost-Vlaanderen.
Een bedrijf kopen of overnemen OBA.
Een bedrijf kopen via onze diensten garandeert een correct en vlot afgehandelde overname in uw voordeel. Zoekt u een bedrijf om over te nemen? Bekijk ons ruime aanbod of laat ons weten waar u naar zoekt door ons formulier in te vullen.
KBC lanceert platform bedrijven te koop. Made in West-Vlaanderen.
KBC lanceert platform bedrijven te koop. Karel Cambien 12 oktober 2016. KBC Securities lanceerde zopas KBC Matchit, een digitaal platform waar kopers in contact komen met bedrijven die op zoek zijn naar een overnemer. KBC is hiermee de eerste financiële instelling in Europa die een dergelijk platform aanbiedt.
OvernameMarkt.be UNIZO.be.
OvernameMarkt.be biedt u een ruim aanbod van over te nemen bedrijven. Om uw eigen bedrijf in de kijker te zetten op OvernameMarkt.be stelt u eerst een bedrijfsprofiel op. Plaats het profiel online en start het zoekproces naar een geschikte overnemer op een discrete en betrouwbare manier. Contactgegevens en afspraken kunnen makkelijk elektronisch uitgewisseld worden met geïnteresseerde kopers. Gezien het belang en de complexiteit van een overname, kan u best een professionele overnamebegeleider contacteren om hierin bij te staan. In heel wat gevallen is er geen overname van het handelsfonds en blijft enkel het handelspand over. OvernameMarkt.be heeft een aanbod aan bedrijfsvastgoed voor zowel startende als groeiende ondernemingen. De rubriek bedrijfsvastgoed op OvernameMarkt.be biedt u een ruime keuze aan nieuwe en over te nemen vastgoedprojecten: industriële panden, kantoren, magazijnen, opbrengsteigendommen en woningen voor gemengd gebruik. Overnamemarkt.be biedt u de mogelijkheid om minderheidsparticipatie te koop aan te bieden aan een derde partij, al dan niet samen met een actieve functie in het bedrijf.
BVBA te Koop Limburg Antwerpen.
In veel gevallen dienen de statuten gewijzigd te worden, dit vereist een notariële akte waarvoor uiteraard kosten in rekening worden gebracht. Een BVBA te koop kan een win-win situatie zijn voor beide partijen mits je de juiste weg bewandelt en uiteraard kiest voor een goede adviseur. bedrijven te koop.
Koop een handelszaak in België De Belgische Gids.
KOPEN HANDELSFONDS, BEDRIJF. BEDRIJVEN EN HANDELSZAKEN TE KOOP AANGEBODEN. Horecazaak over te nemen te Vlaams-Brabant. Regio: Vlaams Brabant. Prijs: 185 000. Atelier à vendre dans la région de Charleroi. Prijs: Zie advertentie. Alle toebehoren machines te koop voor schrijnwerkerij regio Charleroi.
Bedrijven te koop Overnameportaal.
Strategisch groeien of starten door overname, Overnameportaal bied je een actueel aanbod over te nemen bedrijven. Zoek snel en eenvoudig naar een gepast bedrijf en leg het eerste contact met de verkopende partij. De snelste weg naar een succesvolle overname.
Bedrijfsovernames Zakelijke transacties 2dehands.be.
Overname bedrijven met schulden. SCHULDEN: Is de limiet van uw rekening-courant al lang bereikt? Geeft de bank uw BVBA geen krediet meer? Betalen uw klanten niet meer. 30 augustus 2018 1631: Hasselt. Bedrijf over te nemen. Een nameloze venootschap met een gebouw in waalse Brabant. 30 augustus 2018 1540: Nivelles. zoek bvba te koop. zoek bvba te koop.

Contacteer ons

top 100 belgische bedrijven it bedrijven belgie farmaceutische bedrijven belgie logistieke bedrijven belgie chemische bedrijven belgie duurzame bedrijven belgie ict bedrijven belgie 100 grootste bedrijven belgie belgische beursgenoteerde bedrijven grootste bedrijven in belgie bedrijven te koop belgie bedrijf starten belgie