bedrijven te koop belgie
Bedrijfsovernames Zakelijke transacties 2dehands.be.
Wij begeleiden u van oprichting tot oprichting v. 17 mei 2018 1905: Antwerpen. Vennootschappen te koop. Wij hebben verschillende bedrijven te koop vanaf 950 euro Voor een persoonlijk gesprek in Belgie of buitenland neem snel contact op via mail o.
Over te nemen handelszaken Koopjeskrant.be.
overname sportattractie bungeetrampoline. Hetgeen u op de fotos zie. Op Saris dubbel as aanhangwagen is werkelijk kompleet, te koop, met alle toebehoren. Opstellen op ongeveer 2.30 h met twee mannen. broodjeszaak te koop. 16 jaar bestaande broodjeszaak gelegen op de Bredabaan in Merksem.
Verkoop Onderneming Bedrijfsovername OBA.
Bent u van plan een bedrijf over te nemen maar nog steeds op zoek? OBA heeft al 30 jaar ervaring met kopers en overlaters discreet samen te brengen. Wij begeleiden u door alle stappen van het overnameproces en zorgen voor een efficinte en succesvolle overdracht.
Een bedrijf kopen: waar begint u te zoeken? Graydon BE.
Bronnen inschakelen om een bedrijf over te nemen. Ondanks het taboe zijn er toch verschillende bronnen om te achterhalen welke bedrijven te koop staan. Gebruik uw tijd om u grondig te informeren en te controleren of het beoogde bedrijf in uw plannen en visie past.
Bedrijventekoop.be, bedrijf overlaten, overname, verkopen, kopen, bedrijf overnemen, kmo, te koop, kopen, verkoop, bedrijven te koop, bedrijven te koop aangeboden, bedrijven te koop gevraagd, overname
Op Bedrijventekoop.be vindt u een actueel aanbod van bedrijven welke te koop aangeboden of te koop gevraagd worden. Ook als u op zoek bent naar een participatie of fusie, bent u hier aan het juiste adres. Bedrijventekoop.be is samen met Bedrijventekoop.nl met 95.000 bezoekers per maand de grootste onafhankelijke bedrijfsovernamesite van België en Nederland.
Home Overnameweb.
Wil je zelf je bedrijf, handels of horecazaak, bedrijfspand of onderneming overlaten? Dan ben je hier op het juiste adres. Overnameweb trekt maandelijks meer dan 38.000 potentiële overnemers en is daarmee het drukst bezochte, doeltreffendste en met 1.100 actieve advertenties, het grootste overnameplatform in België.
Een bedrijf kopen of overnemen OBA.
U wenst verder te groeien of te diversifiëren of een bedrijf over te nemen. kan voor u de gewenste zaak of onderneming discreet benaderen en u met haar expertise volledig bijstaan om de overname succesvol te realiseren. Een bedrijf kopen via de bemiddeling van O.B.A garandeert een vlot en succesvol resultaat.
Koop een handelszaak in België De Belgische Gids.
BEDRIJVEN EN HANDELSZAKEN TE KOOP AANGEBODEN. Over te nemen koffie en theehuis te Oost-Vlaanderen grens West-Vlaanderen. Prijs: 40 000. Over te nemen lederwarenzaak gelegen te Oost-Vlaanderen. Prijs: Zie advertentie. Chocolaterie over te nemen te Sombreffe. Regio: Provincie Namen. Prijs: 18 000.
Argus: Gespecialiseerd in Overdracht van handelszaken en bedrijven.
Te koop aangeboden. Te koop aangeboden. Te koop aangeboden. Meer dan 1000 bedrijven te koop in de Benelux. Uw bedrijf verkopen. Gebruik het contactformulier.: Naam Telefoon 02 772.67.14 IK WIL VERKOPEN. Argus Handelszaken en Ondernemingen, reeds sinds 1995 hét grootste overnameplatform van de Benelux.

Contacteer ons

top 100 belgische bedrijven it bedrijven belgie farmaceutische bedrijven belgie logistieke bedrijven belgie chemische bedrijven belgie duurzame bedrijven belgie ict bedrijven belgie 100 grootste bedrijven belgie belgische beursgenoteerde bedrijven grootste bedrijven in belgie bedrijven te koop belgie bedrijf starten belgie