100 grootste bedrijven belgie
Top 10 transport en logistieke bedrijven in België TL Hub news.
Top 10 transport en logistieke bedrijven in België. Onze partner, het magazine TruckBusiness, heeft zijn ranglijst van de 500 grootste transportbedrijven in België vrijgegeven, waarvan wij u een overzicht geven. Het is om te beginnen belangrijk om de logica van de berekening van de ranglijst te begrijpen.
Top 100 Belgische webshops zien omzet in eigen land stijgen met 135%.,
Vooral nichespelers met een specifiek product zijn daarbij in trek: Belgische spelers as Ice Watch, Myrwatches en Leonidas trekken via hun webshops voornamelijk klanten uit Frankrijk, Nederland, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland aan. Het gemiddeld aantal bezoekers uit het buitenland stijgt van 838%, vorig jaar tot 8974%, wat het sterke groeipotentieel bevestigt van grensoverschrijdende e-commerce voor de Belgische bedrijven. Ook binnen de grensoverschrijdende verkoop van Belgische producten zijn de huishoudelijke artikelen en de voedingsmiddelen de sterkst groeiende categoriëen. Typisch Belgische levensmiddelen en dranken doen het erg goed, mede dankzij de komst van nieuwe Waalse webwinkels die zich specifiek toeleggen op de verkoop van streekproducten. Een bijkomend positieve noot: ook de Woorank-score van de webwinkels in België is gestegen, van 673, in 2016 naar 73 dit jaar. Dat is een dynamische score op 100 punten die aangeeft hoe doeltreffend de internetmarketing van een bedrijf is op een gegeven moment.
Top 500web.
De Top 500 verzamelt ieder jaar de meest recente bedrijfsresultaten van de 500 grootste ondernemingen in Limburg. Op deze pagina kan u de Top 500 raadplegen en gericht zoekfuncties uitvoeren naar bedrijven en personen directieleden, bestuursleden van de Top 500.
Dit zijn de 10 grootste webshops in België volgens de Twinkle100 Shopfacts.
Tien jaar na de eerste Twinkle100 in Nederland, komt nu ook België aan de beurt. De redactie van Twinkle België legde de grootste online retailers in ons land onder de loep en stelde op basis van hun omzetcijfers een top honderd op.
Rangschikking Roularta Business Information.
Sortering: Aantal gepresteerde uren. Aantal vrouwelijke werknemers. Aantal werknemers met diploma hoger onderwijs. Aantal werknemers met diploma lager onderwijs. Aantal werknemers met diploma secundair onderwijs. Aantal werknemers met universitaire opleiding. Aanwerving bepaalde duur. Aanwerving onbepaalde duur. oprichtingskosten vaste activa. Belastingen taksen / toeg. Belastingen en taksen. Cashflow / totale schulden. Current ratio liquiditeit. Dekking cashflow schulden 1j die binnen jaar vervallen. Eigen middelen / totaal actief. Eigen vermogen / kapitaal. lasten / toegevoegde waarde. opbrengsten / beleggingen. opbrengsten / brutopremies. Financiële vaste activa. meerwaarden van derden. Lidgelden, subsidies, enz. Materiële vaste activa. Nettowinst / eigen middelen rentabiliteit. Nettowinst / toegevoegde waarde. Nettowinst / totaal actief. Niet-kaskosten / toegevoegde waarde. Obligaties en andere effecten. Omzet Roularta Business Information.
ICT in België FOD Economie.
Bedrijven die commerciële activiteiten ontwikkelen, zijn goed voor 46, % van de sector, terwijl de verwerkende industrie slechts 13, % van alle bedrijven vertegenwoordigt. Binnen de dienstensectoren speelt de bedrijfstak ontwerpen en programmeren van computerprogrammas, computerconsultancy en aanverwante activiteiten de belangrijkste rol, met meer dan 72 % van de personeelsbestanden in 2016. De telecombedrijven zijn het op een na grootste contingent in de sector.
De Rijkste Belgen Ranking van de Rijkste Belgen.
Het Spaans bedrijf is hofleverancier van Spanjes grootste supermarktketen Mercadona en past dus mooi in de portefeuille van het Gentse bedrijf. Met de overname stijgt de omzet van United Petfood met zon 100 miljoen euro tot 275 miljoen euro. In 2015 kocht de durfkapitalist Waterland, met onder meer Marc Coucke en Filiep Balcaen als aandeelhouder, 493, % van United Petfood.
webdesignbureau IMAXX Webdesign bedrijf uit België.
Voor elke nieuw website vragen wij een vermelding en link te plaatsen naar uw bedrijf enkel in België. Start.be is één van de grootste portaalsite bedrijven in België. Als webdesignbureau vinden wij het belangrijk al onze nieuwe websites te laten opnemen in deze kwalitatieve portaalsite, zowel op basis van activiteit als op basis van regio enkel in België. Waarom ons webdesignbureau? High-end grafisch webdesign door specialisten. Onderhoud opvolging door internet experts. Zoekmachine vriendelijk webdesign SEO. Nieuwste technologie HTML5, jQuery, CSS3. Webdesign bureau met meer dan 15 jaar ervaring. Werkt op alle browsers, tablets smartphones. Meer dan 500 klanten in heel België. Ons webdesignbureau bouwt meer dan 100 websites per jaar.
Dit zijn de tien grootste Belgische werkgevers De Standaard.
De top tien van grootste werkgevers wordt vervolledigd met Belgacom, Delhaize Group, Infrabel, ING België, Carrefour Belgium, KBC Bank en De Lijn. ArcelorMittal Belgium is de elfde grootste werkgever, Volvo Car Belgium de zeventiende. Als het gaat om uitzendarbeid, dan is Volvo Group Belgium de onbetwiste nummer één met een stijging van 65 procent gepresteerde uren ten opzichte van 2012.

Contacteer ons

top 100 belgische bedrijven it bedrijven belgie farmaceutische bedrijven belgie logistieke bedrijven belgie chemische bedrijven belgie duurzame bedrijven belgie ict bedrijven belgie 100 grootste bedrijven belgie belgische beursgenoteerde bedrijven grootste bedrijven in belgie bedrijven te koop belgie bedrijf starten belgie