cosmetica bedrijven belgie
Natuurcosmetica uit je keukenkast Netwerk Bewust Verbruiken.
Delen met whatsapp. Natuurlijke cosmetica, zonder schadelijke toevoegingen, helemaal op jouw maat. Het klinkt duur maar is het niet. Maak je eigen verzorgingslijn gewoon zelf met de inhoud van je keukenkast en deze tips van KVLV.: Start de dag met een frisse snoet.
MAC artistiek Instructievideo's' MAC Cosmetics België Officiële website.
Geef aan dat je akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden en het Privacybeleid van de MAC Cosmetics website voordat je een account kan aanmaken. Door Verder gaan met Facebook te klikken ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid van MAC Cosmetics.
BEAUTY: Voor de biofans: deze cosmetica is 100% duurzaam én Belgisch.
Volg Marie Claire op Facebook et Instagram om steeds op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe trends inzake beauty, cultuur, lifestyle, food en nog veel meer. Tags: Belgische merken, Biologisch, Biologische cosmetica, Cosmetica, Duurzaam, Skincare. Meest gelezen artikels.
Wycon Wie? Made in Antwerpen.
Na NYX en Kiko deed ook het Italiaanse Wycon Cosmetics recent zijn intrede in Antwerpen en opende een winkel op de benedenverdieping van het shoppingcenter Grand Bazar aan de Groenplaats. Het trendy merk met betaalbare cosmetica en lichaamsverzorgingsproducten was sinds 2014 al wel actief met een boetiek in de Brusselse Nieuwsstraat.
Belgian Beauty: de allerbeste cosmeticamerken van bij ons Libelle.
Mylène is gevestigd in Heist-op-den-Berg en heeft een uitgebreid assortiment, van huidverzorgingsproducten tot lichaamsverzorging en make-up. Sinds kort heeft het merk ook een webshop, waardoor je niet langer hoeft te wachten op een home party om je favoriete product te bestellen.
Waarom boomt cosmetica van bij de apotheek? Psychologies magazine België.
D e verkoop van cosmetica in apotheken er zijn er ongeveer 4 800 in België blijft stijgen: 55%, in 2015, 45, % in 2014, 66, % in 2013. Waarom mensen steeds vaker langsgaan bij de apotheek om make-up te kopen heeft verschillende redenen.
Cosmetica en persoonlijke verzorging Chemie SGS België.
Testdiensten voor cosmetica en persoonlijke verzorging van SGS voldoe aan de regelgeving en waarborg de productveiligheid. De afgelopen tien jaar is de industrie voor cosmetica en producten voor de persoonlijke verzorging ontwikkeld tot een markt die niet meer uitsluitend op vrouwen, maar ook op mannen en kinderen gericht is.
The Cosmetics Company Store Outlet Maasmechelen Village.
De Value Retail Villages zullen jouw persoonlijke informatie verwerken zodat jij kan deelnemen aan ons Privilege programma. Als lid van Privilige worden jouw gegevens bijgehouden in overeenstemming met onze Privacy Notice. Ik bevestig dat ik de voorwaarden heb gelezen en hiermee akkoord ga.
Medgenix BEDRIJFSPROFIEL.:
is een Belgisch bedrijf dat deel uitmaakt van de Omega Pharma groep en heeft verschillende activiteiten binnen de farmaceutische en cosmetische sector. Medgenix Benelux is registratiehouder van ongeveer 25 geneesmiddelen die verdeeld worden door Omega Pharma naar groothandelaars en apothekers in België.

Contacteer ons

fmcg bedrijven belgie hotels provincie luxemburg belgie aantal bedrijven in belgie cosmetica bedrijven belgie bedrijf starten in belgie als nederlander turkse bedrijven in belgie bedrijf oprichten belgie grootste bedrijven belgie omzet bedrijvengids amsterdam belgische bedrijven in nederland medische bedrijven belgie de bedrijvengids