bedrijf oprichten belgie
Kan ik als buitenlander een eigen zaak starten in België? Starters.
De aanvraag gebeurt via een ondernemingsloket, hiervoor moet je een geldig immatriculatieattest model A of een bewijs van inschrijving in het vreemdelingenregister hebben. Wie in het buitenland verblijft, kan de beroepskaart aanvragen bij de Belgische ambassade of het Belgisch consulaat.
Oprichting Belgium.be.
De digitale versie van het activiteitenverslag van de FOD Economie. Onlineoplichting: cryptomunten in het vizier. Speel Digital Duel en test uw digitale vaardigheden! Guidelines voor juweliers. Hoe de boekhouding van uw onderneming beheren? Rijksinstituut voor de Sociale Verzekeringen der Zelfstandigen RSVZ.
Een eigen zaak of bedrijf starten START to START.
De voorgestelde vragen waaruit u kunt kiezen, zijn eigen aan mensen die een zaak opstarten. Wij linken naargelang uw specifieke situatie door naar het m ee st relevante startersaanbod. Praktisch net zoals mensen die een eigen bedrijf starten. Mensen zoals u dus.
Uw bedrijf oprichten Business Belgium.
Home / Uw bedrijf oprichten. Uw bedrijf oprichten. Om uw onderneming op te richten in België dient u een aantal administratieve stappen te zetten, waarvan de meest courante de volgende zijn.: Oprichting van een vennootschap. Inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.
Bedrijf starten in Belgie Vertrek naar Belgie.
Wanneer u zon BVBA op wilt richten dan dient u naar een notaris te gaan. Voor het oprichten van een BVBA is het hebben van één aandeelhouder en één directeur voldoende. Een andere rechtsvorm waar u voor kunt kiezen is het zogenoemde Naamloze Vennootschap, afgekort tot NV. Een eigenschap van deze rechtsvorm is dat er geen verplichting is tot het houden van een register waarin de aandeelhouders vermeld zijn. De aandeelhouders zijn bij deze rechtsvorm als het ware anoniem. Deze rechtsvorm wordt voornamelijk gebruikt voor grote bedrijven waarbij het niet van belang is dat de aandeelhouders elkaar kennen. De oprichting van zon NV gebeurt door middel van een notariële akte. De bovengenoemde dingen zijn slechts enkele van de vele zaken waar u rekening mee dient te houden bij het opstarten van een bedrijf in België.
Starten Voka.
Vergelijk 30.000 transporteurs in een oogopslag. Door de routes en beoordelingen van meer dan 30.000 carriers snuisteren, om vervolgens de beste keuze te maken voor jouw vracht en ondertussen vrachtwagens meer gevuld laten rondrijden? Creatieve starters gaan op bootcamp met Voka KvK Limburg.
Een eigen zaak starten zonder geld: haalbaar met deze 5 tips.
Zon financieel plan is niet alleen broodnodig om te weten hoe je een minimum aan eigen middelen countert, maar ook verplicht voor de meeste leningen of subsidies. Wie geld in je zaak pompt, wil immers zekerheid dat het goed terechtkomt.

Contacteer ons

fmcg bedrijven belgie hotels provincie luxemburg belgie aantal bedrijven in belgie cosmetica bedrijven belgie bedrijf starten in belgie als nederlander turkse bedrijven in belgie bedrijf oprichten belgie grootste bedrijven belgie omzet bedrijvengids amsterdam belgische bedrijven in nederland medische bedrijven belgie de bedrijvengids