aantal bedrijven in belgie
Het Belgische landschap van ondernemingen en bedrijven Graydon BE.
Dit is echter duidelijk crisisgerelateerd. Het gaat vaak over kleine zaken, waar we kunnen vermoeden dat ze opgericht worden door ex-kaderleden van bedrijven die herstructureren. Ook binnen de sector van de Horeca, de Land-en Bosbouw, Reparatie en Onderhoud en Energieproductie zien we nog een kleine toename van het aantal vennootschappen. In de Groothandel én de Kleinhandel stellen we echter een duidelijke negatieve groei vast.
België telt recordaantal nieuwe ondernemingen Metro.
Netto blijft er dus een stijging van het aantal bedrijven over met 28.460 of een nettogroei met 245%. Twee op de drie starters in België blijken de eerste vijf jaar na oprichting te overleven, een fors hoger cijfer dan in de buurlanden.
Kleine en middelgrote ondernemingen RSZ ONSS LSS NSSO.
het aantal werkgevers in de privé-sector per gewest van de werkgever. het aantal arbeidsplaatsen op het einde van het kwartaal bij werkgevers in de privé-sector per gewest van de werkgever. het gegenereerde arbeidsvolume in voltijdsequivalenten VTE bij werkgevers in de privé-sector per gewest van de werkgever.
Onderzoek en statistiek UNIZO.be.
Belang van KMO's.' Nota die het economisch belang op vlak van tewerkstelling en toegevoegde waarde van de KMOs in de Belgische economie weergeeft. Overzicht van KMO-cijfergegevens op basis van het KMO-Rapport 2018.: Aantal KMO's' volgens juridische vorm. Aantal KMO's' volgens leeftijdscategorie.
Statistieken Business Belgium.
Hoe het zit met de bouwactiviteit in België, uw regio en zelfs uw gemeente? Hoeveel gezinnen en bedrijven in België een internetaansluiting hebben? Heel wat statistieken zijn interessant en kunnen bovendien van belang zijn als u een bedrijf wilt oprichten.

Contacteer ons

fmcg bedrijven belgie hotels provincie luxemburg belgie aantal bedrijven in belgie cosmetica bedrijven belgie bedrijf starten in belgie als nederlander turkse bedrijven in belgie bedrijf oprichten belgie grootste bedrijven belgie omzet bedrijvengids amsterdam belgische bedrijven in nederland medische bedrijven belgie de bedrijvengids