grootste bedrijven belgie
Paradise Papers: ook grote bedrijven in België verdienen belastingvrij miljarden euro's' via exotische eilanden.
Wij vonden in de paradisepapers tienduizenden linken naar België over duizenden mensen en bedrijven. Zo'n' 500 lijken ons problematisch. Lars Bové @ZaakJustitie November 5, 2017 Ondanks groot belastingvoordeel. Het verhaal van Janssen Pharmaceutica is zo mogelijk nog erger. Het bedrijf betaalt in België nog geen drie procent belastingen, maar toch trok het naar Bermuda om helemaal geen belastingen te moeten betalen. Het Belgische farmabedrijf heeft namelijk een kantoor in Ierland en kan via daar eenvoudig zijn winsten overbrengen naar Bermuda. Op dat belastingparadijs is er een officiële zetel van Janssen Pharmaceutia bij een advocatenkantoor waar alle intellectuele eigendomsrechten van hun medicijnen zitten. Volgens De Tijd is die constructie al in de jaren 80 mee opgezet door Belgische toplui. Voorzitter Jozef De Mey en CEO Bart De Smet van Ageas epa Exotische" vennootschappen opdoeken was te complex." Ageas, de grootste verzekeraar van ons land, heeft maar liefst drie vennootschappen in belastingparadijzen, twee in Bermuda en één op de Britse Maagdeneilanden.
Federaal Planbureau Publicatie Filialen van Belgische ondernemingen in het buitenland: De BELMOFI-databank.
De populairste ontwikkelingslanden zijn China en Roemenië. In die twee landen werden over de periode 1995-2001 ook de grootste stijgingen waargenomen. Ontwikkelingslanden trekken relatief meer Belgische moederondernemingen uit de industriesector dan uit de dienstensector aan. In absolute termen heeft de dienstensector wel de bovenhand.
Lijst van grootste Belgische werkgevers Wikipedia.
BNP Paribas Fortis. Top 5 voor 2009 2 bewerken. Rang Bedrijf Aantal werknemers. Top 20 voor 2004 bewerken. Rang Bedrijf Aantal werknemers. Belgische federale overheid 83.343. Delhaize De Leeuw. ING Group België. Totaal België 4.154.300. Top 20 voor 1999 bewerken.
België telt recordaantal nieuwe ondernemingen Metro.
Wallonië 689%, liet de grootste stijging optekenen, voor Vlaanderen 566%, en Brussel 45%. Net als in de voorgaande jaren werden de meeste nieuwe ondernemingen opgericht in de dienstensector en bij de vrije beroepen. Daarna volgden de bouwsector en de detailhandel. Naast de 95.081 nieuwe bedrijven in België vorig jaar hebben 66.621 eenmanszaken en vennootschappen hun activiteiten stopgezet.
Webdesign bedrijven in België? Kies voor Imaxx Webdesign!
Op zoek naar betaalbare webdesign bedrijven in België? Maak dan kennis met Imaxx: een full-service internet bedrijf met 15 jaar expertise op de teller." Imaxx realiseert uw webdesign project in België, maar ook in andere regio's' staan we sterk! Webdesign Antwerpen Webdesign Kempen Webdesign Limburg Webdesign Mol Webdesign Geel Webdesign Lommel Webdesign Dessel Webdesign Retie Webdesign Arendonk Webdesign België Webdesign Vlaanderen Webdesign Turnhout Website Belgie.
Vlaams infocentrum land en tuinbouw Milcobel bij select kransje van 36 grootste bedrijven VILT.
17.07.2017 Milcobel bij select kransje van 36 grootste bedrijven. Behorend tot het selecte kransje van de grootste 36 Belgische bedrijven die de symbolische kaap van één miljard euro wisten te ronden en in handen van 2.900 boeren, zo typeert De Tijd de Belgische zuivelcoöperatie Milcobel.
Grote meerderheid Belgische bedrijven matuur op vlak van HR, maar Well-being blijft achter Artikels HR Magazine.
HR en Well-being gaan hand in hand, dat besef begint bij de meeste bedrijven door te dringen. Attentia, partner in HR en Well-being van grote bedrijven, kmos en zelfstandigen, heeft een bevraging gedaan bij HR-managers en preventieadviseurs uit 300 verschillende Belgische bedrijven.
Waarom Chinese bedrijven ook de Belgische markt zullen bestoken MT.be.
Enquêtes bij westerse bedrijven die actief zijn in China geven al jaren aan dat zij vooral uitdagingen zien die te maken hebben met HR-problemen, veel meer dan met bijvoorbeeld oneerlijke concurrentie. Bedrijven geven aan dat het onder controle houden van de stijgende loonkosten en het rekruteren en aan zich binden van talentvolle medewerkers hun grootste zorg zijn.
De 20 Belgische bedrijven met de grootste internationale uitstraling Vacature.com.
Jobs Carrière Tools testen Magazine Contact Inloggen. GA NAAR: Voor Werkgevers. Vind jouw job Plaats je cv. TERUG NAAR OVERZICHT De 20 Belgische bedrijven met de grootste internationale uitstraling. Van alle profitbedrijven vinden Nederlandstaligen dat baggeraar Deme de grootste internationale uitstraling heeft.

Contacteer ons

fmcg bedrijven belgie hotels provincie luxemburg belgie aantal bedrijven in belgie cosmetica bedrijven belgie bedrijf starten in belgie als nederlander turkse bedrijven in belgie bedrijf oprichten belgie grootste bedrijven belgie omzet bedrijvengids amsterdam belgische bedrijven in nederland medische bedrijven belgie de bedrijvengids