lijst belgische bedrijven
Port of Antwerp.
De recente bouw van de grootste ethyleenterminal in Europa door Ineos Oxide bevestigt de rol van Antwerpen als hub voor chemische grondstoffen feedstock. De nauwe samenwerking tussen de bedrijven in de chemische cluster op productieniveau, maar ook op het vlak van energie en diensten zoals duurzame afvalverwerking, zorgt voor een uiterst kostenefficiënte productie.
Top 10 transport en logistieke bedrijven in België TL Hub news.
De top 20 wordt vervolledigd door spelers zoals XPO Logistics, Van Moer, ECS, Tabaknatie, Gefco, Colfridis, Stef enz. Top 10 op basis van TW van bedrijven waarvan wegtransport niet de hoofdactiviteit is hier vinden meerdere spelers terug met een activiteit van expediteur of freight forwarding.
Homepage.
Partner in de uitbouw van BIO. Eerste erkend Belgisch orgaan voor biocontrole. BREXIT WEGWIJZER Bereid u voor Brexit, FEVIA. Dieren die ritueel geslacht zijn BIO Het hof van Justitie van de EU heeft zicht uitgesproken tegen het gebruik van het BIO logo op vlees van dieren die ritueel geslacht zijn zonder voorafgaande bedwelming.
FBAA Belgische Federatie van Autocar en Autobus Ondernemers.
De Federatie van de Belgische Autobus en Autocarondernemers FBAA is de enige Belgische beroepsvereniging in de sector van het bezoldigd collectief personenvervoer over de weg. Ze telt 350 leden en vertegenwoordigt 12.000 arbeidsplaatsen. De aangesloten bedrijven zijn actief in drie domeinen.:
Bedrijvengids Vlaanderen Lijst van interessante bedrijven uit Vlaanderen, België.
Een gratis plaats in de lijst, een gratis link naar je website, Niet slecht, met andere woorden! Voeg dus snel jouw onderneming toe met behulp van ons simpel inschrijvingsformulier. Binnen vijf minuten kan jouw bedrijf een plaats hebben op de Vlaamse Bedrijvengids! Ontdek de beste bedrijven via ons overzicht per sector!
FAVV Levensmiddelen: Erkende inrichtingen.
2074/2005 heeft de EU-Commissie voorzien in nadere regels over de wijze waarop de Lidstaten de lijsten voorstellen en toegankelijk maken voor het publiek. Bovendien installeert de Commissie op de website van DG SANCO een specifieke pagina met links naar de plaatsen in de nationale websites waar deze lijsten zijn opgenomen.
Co-Valent. Meer over de sector Co-valent Meer over de sector.
De grootste chemische cluster bevindt zich in het havengebied van Antwerpen maar je vindt de meer dan 3500 bedrijven van onze sector verspreid over heel Vlaanderen en Wallonië met concentraties rond de haven van Gent, rondom Mons, Nivelles en in de Kempen.
Bedrijventekoop.be, bedrijf overlaten, overname, verkopen, kopen, bedrijf overnemen, kmo, te koop, kopen, verkoop, bedrijven te koop, bedrijven te koop aangeboden, bedrijven te koop gevraagd, overname
Met de Bedrijventekoop.nl Zoekservice bent u als eerste op de hoogte van de nieuw binnengekomen bedrijven die voldoen aan de door u ingevoerde zoekopdracht, zo ziet u de ondernemingen eerder dan de nieuwsbriefabonnees. Op het franchiseplatform kunt u zich oriënteren om als franchise ondernemer aan de slag te gaan.
Coronavirus: de lijst met essentiële bedrijven is uitgebreid: hoe? Voka.
Niet essentiële bedrijven zijn in principe alle ondernemingen, van welke grootte ook, tenzij zij expliciet voorkomen in de lijst van cruciale sectoren of essentiële diensten zie punt 6. Telethuiswerk is verplicht voor die bedrijven, onafhankelijk van welke grootte zij ook hebben, voor alle personeelsleden wiens functie zich ertoe leent.

Contacteer ons

belgie provincie belgische bvba bedrijven in oost vlaanderen lijst met bedrijven nationale bedrijvengids lijst belgische bedrijven belgië b.v.b.a. beursgenoteerde bedrijven belgie grootste belgische bedrijven