lijst belgische bedrijven
Een oproep van 50 bedrijfsleiders: We" willen meer vrouwen aan de top" VRT NWS. VRT NWS. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van VRT Nu. VRT NWS.
Als Belgische bedrijfsleiders, pleiten we voor een actieve rol van de CEO en directie in het aanmoedigen, begeleiden en promoveren van vrouwelijk leidinggevend talent op de hoogste niveaus in onze bedrijven. Als we samen een constructief fundament bouwen waarbij meer vrouwelijke leidinggevenden een voorbeeldfunctie in de organisatie vervullen, zullen ook meer jonge vrouwen hun ambitie durven uitdrukken en geloven dat een warm gezin en een succesvolle carrière echt wel kunnen samengaan.
Bedrijven Made in Limburg.
Lange lijst met nieuwe faillissementen. Leon Spronken 55 onverwacht overleden. Start-up bestelt ineens 60 Corsa's' voor personeel. Kim Clijsters stapt in bedrijf voor sportvoeding. AD: ADVERTORIAL SMALL RECTANGLE. Schrijf je in op onze nieuwsbrief! AD: IMU slot 2 not homepage.
Kruispuntbank van Ondernemingen FOD Economie.
Elke onderneming en vestigingseenheid krijgt van de KBO een uniek identificatienummer. Met dit identificatienummer kunnen overheden onderling gegevens uitwisselen. Zo moet de ondernemer slechts één keer dezelfde gegevens aan de overheid overmaken. Voor elke doelgroep zijn er specifieke diensten ontwikkeld.
OPRICHTINGEN uit het Belgisch Staatsblad CrediSolv.
LAATST GEPUBLICEERDE OPRICHTINGEN IN HET BELGISCH STAATSBLAD. RUBRIEK OPRICHTING NIEUWE RECHTSPERSOON, OPENING BIJKANTOOR, ENZ. publicatie van 03/04/2019 overige publicatiedata: 02/04/2019 01/04/2019 29/03/2019 28/03/2019 27/03/2019 26/03/2019. Er bestaat geen verband tussen de hieronder gepubliceerde bedrijven. en de diensten van CrediSolv, minnelijk en juridisch debiteurenbeheer.
Do Not Call Me Bel Me Niet Meer Ne m'appelez' plus Ruf mich nicht an.
De Economische Inspectie heeft het voorbije anderhalf jaar 79 pvs opgesteld tegen bedrijven die de bel-me-niet-meer-lijst niet respecteren. Dat blijkt uit een antwoord van vicepremier en minister van Consumenten Kris Peeters CDV op een parlementaire vraag van Leen Dierick CDV. Via die lijst kunnen consumenten en bedrijven aangeven dat ze niet gebeld willen worden voor reclame.
Certificaten EN 1090.
Vandaar dat Infosteel het initiatief genomen heeft om een databank op te stellen voor alle bedrijven die op de Belgische en/of Luxemburgse markt actief zijn. Er kunnen echter slechts bedrijven opgenomen worden die zich zelf aanmelden bij Infosteel, en die een kopie van het geldige EN 1090-1 FPC-certificaat bezorgen.
FAILLISEMENTEN BELGIE.
Welke bedrijven gingen in België vorige maand failliet en welke bedrijven werden opgericht. Postcodes en Posttarieven. Zoek via NetOnline Belgische postcodes op en de tarieven voor briefwisseling. Bent u op zoek naar een vertaling? Via onze vertaalmodules kunt u vertalen.
Statuten en jaarrekeningen van ondernemingen Vlaanderen.be.
In die gegevensbank zijn de basisgegevens van ondernemingen en hun vestigingseenheden opgeslagen, zoals het ondernemingsnummer, de naam, de rechtsvorm, het adres van de maatschappelijke zetel, de oprichtings en stopzettingsdatum, de economische activiteiten die de onderneming uitoefent en verwijzingen naar jaarrekeningen en balansen die zijn neergelegd bij de NBB, het werkgeversrepertorium en het Belgisch Staatsblad.
Sectorfederaties.
Hout Belgische Houtconfederatie. Schoeisel, leerlooierij en marokijn LEDERCUIR. Spaarbanken Belgische Spaarbankenvereniging. Toeristische attracties ATTA. Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden.

Contacteer ons

belgie provincie belgische bvba bedrijven in oost vlaanderen lijst met bedrijven nationale bedrijvengids lijst belgische bedrijven belgië b.v.b.a. beursgenoteerde bedrijven belgie grootste belgische bedrijven