grootste belgische bedrijven
Fruitsnacks veilt grootste Belgische Vlag 22x11.
Fruitsnacks, een Haspengouws fruitbedrijf gespecialiseerd in het maken van Fruitmanden voor bedrijven maakt nav het WK in Brazilië in samenwerking met Singer de grootste Belgische vlag: zo maar eventjes 22 bij 11 meter. Maar na het verlies tegen Argentinië belandt de vlag op de zolder van het fruitbedrijf.
45 Belgische bedrijven zijn Great Place to Work PUB.
Dit jaar werd dat certificaat uitgereikt aan: Amplexor, APB, ATF, Bewire, Codit, Cofidis, Continuum, CTG Belgium NV, ESC, Hays, Hilti, i8c, IT planet, Kortrijk Xpo, N-Side, Plantyn, SAS, Skill BuilderS, SIA Partners, SLRB BGHM Brussels, Solvus, Trilations, Unique, VGD en X-Care. Ten slotte kregen drie bedrijven een special award voor uitmuntende bedrijfscases: Mars Belgium kreeg de Collaborative Hiring Award, EASI de Connective Leadership Award en Bank J.Van Breda C de Well-being Award.
Yuso bouwt grootste Belgische opslagbatterij Voka West-Vlaanderen.
Yuso bouwt grootste Belgische opslagbatterij. Groene stroom in casu kilowatts op basis van zonne-energie inkopen en verkopen: dat is sinds 5 jaar de basisactiviteit van de Waregemse kmo Yuso. Michel Verschuere, gepokt en gemazeld in de sector, droomde vooral van het runnen van een eigen bedrijf in plaats van de grote jongens van dienst te zijn met zijn knowhow.
Dit gebeurt er met je data op de grootste Belgische websites Apache.
Artikels in de reeks Dit" gebeurt er met jouw data als je surft." Dit gebeurt er met je data op de grootste Belgische websites. Jan Walraven 25 oktober 2016. Maar liefst 43 binnen en buitenlandse bedrijven registreren wie je bent en wat je op websites doet.
Belgische bedrijven veelal in buitenlandse handen Express.
Godiva Pralines is in handen van Campbell Soup en Stella Artois is van Inbev. Volgens advocaat Roel Nieuwdorp zijn van de 100 grootste Belgische bedrijven er nu 77 in buitenlandse handen. Aan deze situatie zitten voor en nadelen, zegt econoom Herman Daems.
Marktstudie zakelijke Belgische ICT-markt 2019 Beltug.
65% van de bedrijven is bereikbaar via sociale media. Bij kmos ligt dat iets lager, maar stellen we vast dat toch ook al 1 op de 2 sociale media inzet. Eén van de grootste bezorgheden voor bedrijven blijft de veiligheid van hun IT-systemen en infrastructuur.
Zes Belgische bedrijven bij top 500 van de wereld Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Zes Belgische bedrijven bij top 500 van de wereld. 09/07/2010 om 0632: door sdg Bron: belga Print Corrigeer. Winkelbedrijf Wal-Mart is, gemeten in omzet, opnieuw het grootste bedrijf ter wereld. Het staat op nummer 1 in de Global500-lijst van het Amerikaanse tijdschrift Fortune.
Willemen Groep Belgische familiale bouwgroep.
Allemaal samen leverden we de voorbije jaren inspanningen om de impact van onze activiteiten op het milieu te verbeteren. Zo zetten we onze schouders mee onder de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Willemen Groep was bovendien een van de eerste Belgische bedrijven om het SDG-charter te ondertekenen.
Lijst van bedrijven in België List of companies of Belgium qwe.wiki.
Deze lijst bevat opmerkelijke bedrijven met primaire hoofdkantoor gevestigd in het land. De industrie en de sector volg de Industry Classification Benchmark taxonomie. Organisaties die zijn opgehouden activiteiten zijn opgenomen en genoteerd als ter ziele. Active staatseigendom Overledde Naam Industrie Sector Hoofdkwartier Gesticht Notes.

Contacteer ons

belgie provincie belgische bvba bedrijven in oost vlaanderen lijst met bedrijven nationale bedrijvengids lijst belgische bedrijven belgië b.v.b.a. beursgenoteerde bedrijven belgie grootste belgische bedrijven