groothandel textiel belgie
The Cork Company Groothandel in kurk.
Heb je zelf een idee of wens maar vind je het niet terug in ons kernassortiment? Dan kijken we in ons uitgebreide netwerk van toeleveranciers naar de mogelijkheden. Wij exporteren onze unieke vloer en wandcreaties naar diverse landen, waaronder België, Duitsland, Ierland, Canada, Hongarije en Slowakije.
SOL'S, CUSTOMISABLE CLOTHING AND ACCESSORIES FOR EFFECTIVE BRAND COMMUNICATION.
For almost 30 years, the SOL'S' brand has aimed to provide a modern, high quality format for everyone to express their uniqueness. That is why we draw on our expertise and passion for creating textiles as well as a whole range of useful and inventive services to boost the performance of companies choosing the SOL'S' brand.
M-Shirt M-Shirt Home. Home.
Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Via uw browserinstellingen kunt u het gebruik van cookies weigeren. Ik ga akkoord Meer informatie. groothandel in promotionele textiel. gericht naar professionelen.
Textielstocks: Textiel Loten: stocks: Stockverkoop textiel @ kinderkleding: Textielstocks. merkkleding groothandel: outlet stockverkoop @ Textielstocks.
Prijzen zijn berekend per stuk en naar het volume wat u wenst aan te kopen. ze zijn ex btw voor Belgie, voor export hoeft geen btw aangerekend te worden. De aantallen vermeld bij de prijzen zijn de minimum af te nemen stuks.
Petitvillain babygroothandel voor onbedrukte babykleding.
Wij zijn een groothandel gespecialiseerd in babytextiel van hoogwaardige kwaliteit. Ons bedrijf is opgericht in 1997 en in de loop der jaren zijn we vooral bekend geworden door onze producten met leuke teksten. Naast deze producten hebben we ook een groot assortiment met overige artikelen waaronder een collectie van biologisch katoen, kadodozen, slaapzakjes en gebreide vestjes. Tevens zijn we distributeur van MyTeddy, een mooie knuffellijn uit Denemarken. Ook hebben wij een ruim assortiment met onbedrukt textiel en kunt u bij ons eigen teksten of logos laten bedrukken of borduren.
CASA CHIARA Textiel voor particulier en groothandel.
Jaritex bedding: matrassen, boxsprings, lattenbodems, textiel en matrasbeschermers.
We volgen de nieuwe trends en technologische ontwikkelingen nauwlettend, wat resulteert in constante productaanpassingen en vernieuwingen, afgestemd op de wensen en verwachtingen van de consument. Permanent wordt de kwaliteit geoptimaliseerd, niet alleen in de zin van sterker, duurzamer en comfortabeler, maar ook mooier en creatiever.
Stoffen Groothandel Ruhestoffen België Textielgroothandel.
Strengere Voorschriften Brandveiligheid. De brandweer stelt steeds zwaardere eisen aan de brandveiligheid van de decoratie die gebruikt wordt bij openbare gelegenheden en evenementen. Bij grotere evenementen is het zeer raadzaam contact op te nemen met de brandweer om het één en ander te overleggen. De verantwoordelijkheid voor het brandveilig aankleden van de ruimten rust immers altijd bij degene die de stof aanbrengt. Wellicht kunnen wij u ook met advies bijstaan. Neemt u hiertoe gerust contact met ons op. Meer over ons brandvertragend materiaal. Waarom Stoffen en Textiel van Groothandel Ruhe Stoffen België?
Textiel in België zoekgids Kompass Benelux Pagina 3.
Zijden stoffen België 10. Brussels Hoofdstedelijk Gewest 242. Textiel, Kleding, Leder, Horlogerie, Sieraden. Lenaerts Textiles Trading BVBA. Handelsbemiddeling gespecialiseerd in andere goederen. De pinte België. Activiteiten van wasserettes en wassalons ten behoeve van particulieren. Importeur en groothandel van verpakkingsmachines Transportverpakking Eindverpakking Transportverpakkingsmachines.

Contacteer ons

bedrijvengids antwerpen online bedrijvengids boiteapizza bedrijfsadressen gids provincie van belgie backlink plaatsen bedrijvengids online groothandel textiel belgie bedrijven zoeken op branche