bvba zoeken
Bvba te koop Business Industrie 2dehands.be.
Bvba te koop voor verzekeringen. Te koop bvba voor verzekeringen met volgestort kapitaal en een verrekenbaar verlies van 21.000 voor info kunt u mailen naar Risseeuw1970@gmail.com. 3 juni 2018 1134: Zelzate. Ik zoek: bvba te koop mag met problemen. Wij zoeken bvba te koop mag werk aan zijn.
Statuten en jaarrekeningen van ondernemingen Vlaanderen.be.
In die gegevensbank zijn de basisgegevens van ondernemingen en hun vestigingseenheden opgeslagen, zoals het ondernemingsnummer, de naam, de rechtsvorm, het adres van de maatschappelijke zetel, de oprichtings en stopzettingsdatum, de economische activiteiten die de onderneming uitoefent en verwijzingen naar jaarrekeningen en balansen die zijn neergelegd bij de NBB, het werkgeversrepertorium en het Belgisch Staatsblad.
bedrijvengids.
De burgers, de stadsdiensten en andere bedrijven kunnen de gegevens vlot raadplegen en gebruiken via de online bedrijvengids. De zoekmogelijkheden zijn divers, men kan zoeken op naam, op BTW-nummer, via diverse bedrijfsactiviteiten, zelfs alle bedrijven in de gewenste straat liggen binnen handbereik.
Ondernemingsnummer UNIZO.be.
In samenwerking met GRAYDON kunt u hier gratis elk ondernemingsnummer opzoeken. U kan zoeken op naam, adres of op het nummer zelf. GRAYDON is de UNIZO partner op het vlak van bedrijfsinformatie, controle op de kredietwaardigheid en risk management. Wenst u zaken te doen met een bedrijf uit het buitenland?
Statuten opzoeken in het staatsblad Formaat.
Het aantal gevonden records verschijnt naast opzoeking. Klikken op lijst leidt je vervolgens naar de gevonden resultaten. Tot slot klik je beeld aan om de publicatie te zien. Via dezelfde tool vind je trouwens ook de gepubliceerde bestuurssamenstellingen. Zoek een jeugdhuis.
BTW-nummer of ondernemingsnummer opzoeken in de KBO.
Zoeken op naam. Zoeken op nummer. Met de functie BTW kunt u een btw-nummer opzoeken of beter gezegd de geldigheid hiervan controleren. U kunt op deze wijze zowel Belgische als buitenlandse btw-nummers controleren in plaats van ze op te vragen bij de KBO.
BELGISCH STAATSBLAD OPZOEKEN PUBLICATIES ONDERNEMINGEN.
Kruispuntbank van Ondernemingen Public Search FOD Economie.
Als u zoekt op NACEBEL activiteitscodes krijgt u een lijst van alle ondernemingen of vestigingseenheden die deze codes kregen toegekend. Eerst zoekt u het best de correcte code op via de link NACEBEL-codes zoeken. U kunt zoeken via zoekwoord activiteit of zoekstructuur.

Contacteer ons

bedrijvengids antwerpen online bedrijvengids boiteapizza bedrijfsadressen gids provincie van belgie backlink plaatsen Bedrijvengids Online groothandel textiel belgie bedrijven zoeken op branche