overzicht belgische bedrijven
Kruispuntbank van Ondernemingen FOD Economie.
Vaklui: ken uw rechten en laat ze gelden! KBO Public Search. KBO Public Search Mobile. Registratie voor Open Data en webservice Public Search. Laatste nieuws voor dit thema. Registratie van de aanbieders van vennootschapsrechtelijke diensten. European Enterprise Awards 2018 Belgische genomineerden.
Dit zijn de 30.000 grootste bedrijven van Vlaanderen Het Nieuwsblad.
10/12/2008 om 0000: Print Corrigeer. Bekijk alle bedrijven via deze link. Aarschot: Kloof tussen meerderheidspartijen. Dat het water steeds dieper wordt tussen Open VLD en CDV in Aarschot, is gisteren nog maar eens duidelijk geworden op een druk bijgewoond lijsttrekkersdebat.
Statuten en jaarrekeningen van ondernemingen Vlaanderen.be.
Jaarrekeningen omzetcijfers en de sociale balans personeelsbestand. De meeste Belgische ondernemingen moeten jaarlijks hun geconsolideerde jaarrekening neerleggen bij de Balanscentrale van de Nationale Bank van België NBB, die die dan integraal publiceert. Op de website van de NBB, onder de rubriek Balanscentrale, kunt u de jaarrekeningen en de sociale balans, met specifieke informatie over het personeelsbestand, raadplegen.
Ontdek hier de 36 Belgische miljardenbedrijven.
Ontdek hier de 36 Belgische miljardenbedrijven. 13 mei 2017 0102.: Toon de deelmogelijkheden op sociale media. Vlaanderen, kmo-land, zo staat het gebeiteld. Veel minder bekend is dat sommige van die kmos de voorbije decennia langzaam maar zeker zijn uitgegroeid tot miljardenbedrijven. De Tijd biedt u een overzicht van deze verborgen parels.
Euronext Beurs van Brussel.
Op Euronext Brussels noteren ongeveer 150 Belgische bedrijven, gerangschikt naar grootte en opgedeeld in sectoren. Nagenoeg een kwart van de bedrijven op onze hoofdmarkt heeft een beurskapitalisatie van meer dan 1 miljard. Alle industriële sectoren zijn vertegenwoordigd, met een licht overwicht aan financiële waarden.
Lijst van Belgische ondernemingen Wikipedia.
Dit is een lijst van Belgische ondernemingen waarover een artikel op Wikipedia bestaat. Huidige bedrijven bewerken. AB InBev Belgisch-Braziliaans. Ackermans van Haaren. BNP Paribas Fortis. Haven van Antwerpen. Jan De Nul. Nationale Bank van België. Nationale Maatschappij der Belgische Spoorwegen.
Start-ups UNIZO.be.
UNIZO en haar partners, ontwikkelden tal van nuttige tools en instrumenten, om u beter te laten ondernemen. Ontdek ze hier allemaal. Hebt u zelf een nuttige tool of idee dat u wil delen met UNIZO leden, laat het ons weten.
Federaal Planbureau Publicatie Filialen van Belgische ondernemingen in het buitenland: De BELMOFI-databank.
Opvallend is dat relatief veel grote ondernemingen actief zijn in die landen, terwijl de Belgische kmos eerder in de buurlanden actief zijn. De Belgische ondernemingen zijn vooral aanwezig in drie landen: Polen, Hongarije en de Tsjechische Republiek. Belgische ondernemingen investeren voornamelijk in industrielanden.
Retail Handel Belgische bedrijvenlijst zoekgids Kompass Benelux.
Neem contact op met één van onze consultants per telefoon van maandag tot vrijdag van 900: tot 1230: uur en van 1330-1700: vrijdag tot 1600, of stuur uw bericht via e-mail. 32 2 345 90 70. 4000 Belgische bedrijven in de sector voor Retail en Handel.

Contacteer ons

Belgie Bedrijven bedrijvengids belgie bedrijven in belgie overzicht belgische bedrijven bedrijven zoeken op postcode bedrijvengids.nl lijst bedrijven belgie bedrijvenlijst belgie