belgie bedrijven
België telt al 350.000 spookbedrijven Brussel De Standaard.
Vorig jaar werden er 130.000 geteld. Maar de methode van Justitie onderschat het reële aantal bedrijven dat enkel op papier bestaat omdat de definitie van spookbedrijf te strikt is, waarschuwt het handelsinformatiekantoor Graydon, dat zelf een nieuwe reeks parameters gebruikte om de effectiviteit van de 15, miljoen Belgische ondernemingen in beeld te brengen.
Finactum, gratis financiële cijfers en kwaliteitsvolle en leesbare bedrijfsinformatie van Belgische bedrijven. Flipboard icon.
Zoek zoals een Pro met Finactum Pro. Finactum Pro gebruikers hebben toegang tot de uitgebreide Finactum dataset om met gepersonaliseerde bevragingen specifieke bedrijfsinformatie te zoeken. Bedrijfsinformatie en bestuurders als resultaat van een specifieke zoekopdracht kunnen bewaard, gesorteerd en exported worden.
Aankopen voor je bedrijf Bedrijven Apple BE.
Aankopen voor je bedrijf. Open menu Sluit menu. Je Apple ID beheren. De waarden van Apple. Open menu Sluit menu. Informatie over Apple. Open menu Sluit menu. Andere manieren om te shoppen: Zoek een Apple Store of andere winkel bij jou in de buurt.
Partnerinfo Helft Belgische bedrijven was offline in afgelopen 12 maanden Twinkle België.
Partnerinfo Helft Belgische bedrijven was offline in afgelopen 12 maanden. door Nucleus 22 december. Vijftig procent van de Belgische bedrijven werd de afgelopen 12 maanden geconfronteerd met downtime. Bij ruim 9 procent van de respondenten waren netwerk, servers en/of website en applicaties zelfs vijf keer of meer onbereikbaar.
Feestdagen België 2019.
Dag van de Landbouw. De Dag van de Landbouw wordt in Vlaanderen jaarlijks op de derde zondag van september georganiseerd door de Boerenbond en de Landelijke Gilden. Een vijftigtal bedrijven zetten hun deuren open voor iedereen die kennis wil maken met de hedendaagse Vlaamse land en tuinbouw.
Sofico op Financial Times lijst snelst groeiende bedrijven Europa Sofico-verhalen Nieuws Sofico.
Gezien de procentuele omzetgroei als maatstaf is genomen, zien we naast de allergrootsten zoals Zalando, Spotify en Hellofresh veel jonge en kleine bedrijven in de lijst. Het Gentse technologiebedrijf Sofico vertoeft dus in mooi gezelschap op plek 978, met een omzetgroei van 61% tussen 2012 en 2015, goed voor een samengestelde jaarlijkse groei van 173%.
Demografie van ondernemingen Statbel.
De demografie van ondernemingen levert informatie over de activiteit, de tewerkstelling en de rechtsvorm van bedrijven actief in België. Ondernemingen worden opgebouwd uit juridische eenheden voor dewelke een economische activiteit van ten minste één dag per jaar werd vastgesteld op basis van administratieve bestanden RSZ, BTW, jaarrekening, Doorgaans komen ze overeen met een unieke juridische eenheid, maar in bepaalde gevallen is het noodzakelijk om een hergroepering uit te voeren om te beantwoorden aan de Europese definitie bepaald in het Reglement van 1993 inzake de statistische eenheden, in het bijzonder wat betreft de autonomie.
Taalmanagement in internationale bedrijven in België: een nodenanalyse The Value of Language.
welke opties voor taalmanagement zijn er? En wat zijn de implicaties ervan? Lieve Vangehuchten en Dieter Vermandere van Universiteit Antwerpen verrichten onderzoek naar taalmanagement in internationale bedrijven. Ze bestuderen momenteel de internationale onderzoeksliteratuur op het gebied van taalmanagement in internationale bedrijven.
Actualiteit De Jobat.be. 20 Belgische bedrijven met de grootste internationale uitstraling Vacature.com.
TERUG NAAR OVERZICHT De 20 Belgische bedrijven met de grootste internationale uitstraling. Van alle profitbedrijven vinden Nederlandstaligen dat baggeraar Deme de grootste internationale uitstraling heeft. Bij de Franstaligen is dat Solvay. Dat blijkt uit het grootschalige onderzoek Employer of the Year 2013, dat Vacature/Références en Acerta lieten uitvoeren in samenwerking met de Vlerick Business School. Voor dit onderzoek werden in februari 8.796 Vacature en Références-lezers online bevraagd over de aantrekkelijkheid van 600 werkgevers in 24 sectoren. De bedrijven werden beoordeeld op veertien criteria, waarvan internationale uitstraling er een was. Het profitbedrijf met het tweede meest internationale allure is volgens de Nederlandstaligen HM.

Contacteer ons

belgie bedrijven bedrijvengids belgie bedrijven in belgie overzicht belgische bedrijven bedrijven zoeken op postcode bedrijvengids.nl lijst bedrijven belgie bedrijvenlijst belgie