bvba belgie
De verschillende soorten vennootschappen De Belgische Gids.
BVBA of NV? Aangezien de NV een redelijk consequente structuur heeft is zij meer geschikt voor middelgrote en grote ondernemingen waar de anonimiteit van de aandeelhouders geen probleem is voor het beheer van de vennootschap. De BVBA van haar kant is uiterst geschikt voor K.M.O.s, waar de persoonlijkheid van de zaakvoerders een doorslaggevende plaats inneemt bij de uitoefening van de activiteit.
Vennootschapsvormen Belgium.be.
Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bvba: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt gevormd door één of meerdere personen die zich enkel verbinden tot hun inbreng. De rechten van de vennoten kunnen slechts worden overgedragen onder bepaalde voorwaarden. Deze vennootschapsvorm kan worden opgericht door één enkele natuurlijke persoon.
Het kapitaal Ondernemen Notaris.be. icon-calculate. icon-adressbook.
Zowel voor de nv als voor de bvba en de cvba heeft de wetgever in specifieke verplichtingen en aansprakelijkheden voorzien wanneer het eigen vermogen van de vennootschap gedaald is tot minder dan de helft of een vierde van het geplaatst kapitaal.
Verschil NL B.V. en Belgische B.V.B.A.
De oprichters aansprakelijkheid bij een bvba: bij een faillissement binnen 3 jaar na oprichting zijn de oprichters aansprakelijk als uit het financieel plan bij notaris bij oprichting aan de akte verbonden blijkt dat er onvoldoende kapitaal is ingebracht voor de normale activiteiten van de bvba.
Bvba te koop Business Industrie 2dehands.be.
Grootste Database met BVBAs en NVs van Belgie al 15 jaar de best. Snel en Discreet een BVBAs en NVs kopen? Dan bent U op het juiste adres. 20 juni 2018 2146: Antwerpen. te koop bouw bvba. www.bvbakopen.be en www.bvbaverkopen.be.
Wat is de starters-BVBA? Starters.
De mogelijkheid tot het doorvoeren van een kapitaalvermindering: het is niet toegestaan om een kapitaalvermindering door te voeren zolang de BVBA het statuut van een Starters-BVBA heeft. In de EBVBA zijn kapitaalverminderingen altijd mogelijk, onder voorbehoud van de vereisten voor minimumkapitaal voorzien in het Wetboek Vennootschappen.

Contacteer ons

Belgie Bedrijven bedrijvengids belgie bedrijven in belgie overzicht belgische bedrijven bedrijven zoeken op postcode bedrijvengids.nl lijst bedrijven belgie bedrijvenlijst belgie