security bedrijven belgie
EXCELLENCE België EXCELLENCE Security.
Door heel België bieden onze medewerkers specifieke oplossingen voor de veiligheid van mens en bedrijven. EXCELLENCE Security investeert in innovatie en de nieuwste technieken om het vakgebied beveiliging verder te professionaliseren. Onze ambitie is om een pakket van geïntegreerde beveiligingsdiensten bij onze klanten aan te bieden.
Home The Belgian Security Partner.
Streeft naar innovatieve oplossingen voor alle beveiligings en installatietechnieken. Beschikt over een compleet gamma in verschillende security technieken. Is erkend als gespecialiseerd beveiligingsbedrijf en beschikt over alle belangrijkste certificaten: BOSEC en FISQ brand, INCERT inbraak, ISO 9001 kwaliteit, VCA veiligheid als ISO 14001 milieu.
Beveiligings en bewakingsbedrijf in België, beveiligingsagent hondengeleider IPGS.
DOOR AAN UW SPECIFIEKE BEHOEFTEN TE VOLDOEN. IPGS Services stelt u deskundig personeel ter beschikking om de veiligheid te garanderen in uw bedrijven of magazijnen, tijdens uw evenementen, enz. Onze bewakingsagenten kunnen in elke situatie ter plaatse komen, indien nodig ook bij noodgevallen.
Cyber Security Expert Professionele bachelor Thomas More.
Als Cyber Security Expert krijg je de kans om vanuit jouw vakgebied mee te bouwen aan de strategie van bedrijven. We stomen je klaar tot een expert in informatieveiligheid en gegevensbescherming. Digitale security en privacy hebben geen geheimen meer voor jou.
Blicon België.
Voel je veilig. Blicon-Varel is uw totaalpartner voor beveiliging en bewaking. We zijn een vooruitstrevend bedrijf binnen de beveiligingssector en hebben meer dan 35 jaar ervaring in de beveiliging en bewaking van woningen, winkels en bedrijven. Kiest u voor Blicon-Varel?
Hospitality driven Security en winkelbewaking door MAAT Security.
MAAT Security in cijfers. Onze goed getrainde bewakingsagenten zorgen dagelijks voor de veiligheid in vele grote bedrijven in België, Nederland en Duitsland. Inmiddels bestaan we al tien jaar, met een duidelijke visie klaar voor de toekomst: onze hospitality mindset verder inzetten in verschillende sectoren.
Werken als bewakingsagent bij MAAT Security Bewakingsagent vacatures.
Ben jij klaar om top service te leveren aan top bedrijven? Ben jij de bewakingsagent die bij ons past? De naam MAAT Security is niet zomaar gekozen. Het zegt namelijk veel over onze bedrijfsidentiteit, normen en waarden. We leveren bewakingsdiensten op MAAT van onze klanten én we zijn MATEN van elkaar.
Michiel Information Security Consultant België Traxion.
stellen zich voor. Michiel Information Security Consultant België. Michiel Broeckx werkt sinds begin 2011 bij Traxion België. Ik was nog niet zo lang afgestudeerd en op zoek naar een job dus ik had mijn CV op aantal jobsites geplaatst. De recruiter van Traxion heeft mij opgebeld en uitgelegd wat het vakgebied waarin Traxion zich begeeft inhield en welke carrièremogelijkheden er zijn. Ongeveer een week later had ik een afspraak met de directeur van Traxion en ik ben dezelfde dag nog aangenomen. Dat is dus heel rap gegaan. Hoe is dat in vergelijking met andere bedrijven?
Homepage Omnicron Security BVBA.
Omnicron Security is een groothandel en servicebedrijf op het gebied van inbraakdetectie, brandbeveiliging, camerabewaking en toegangscontrole. Wij leveren uitsluitend aan installateurs. Adres: Atelierstraat 22 Industriezone E, 8820 Torhout. INBRAAKDETECTIE, BRANDBEVEILIGING, CAMERABEWAKING, TOEGANGSCONTROLE. OMNICRON SECURITY BVBA. 25 jaar ervaring. In alle beveiligingsprojecten.

Contacteer ons

omzet belgische bedrijven bedrijven limburg belgie bedrijf overnemen belgie security bedrijven belgie provincie limburg belgie bedrijf starten in belgie bedrijf te koop belgie database bedrijven belgie pharma bedrijven belgie