omzet belgische bedrijven
Grootste Belgische spelers in infrastructuurprojecten in het buitenland Vacature.com.
De grootste Belgische bouwgroep, actief in 16 landen. Ruim de helft van de totale omzet wordt gehaald in het buitenland. Zo heeft Besix lopende contracten voor grote infrastructuurprojecten in het Midden-Oosten, Australië en Azerbeidzjan. Omzet 2011: 171, miljard euro. Aantal personeelsleden: 18.000 waarvan 2.400 in België.
Belgische bedrijven van plan tot 180.000 werknemers te ontslaan De Morgen. Deel dit artikel. Loading.
Het sombere vooruitzicht valt te distilleren uit de jongste enquête van de Economic Risk Management Group ERMG. Een initiatief dat door de Nationale Bank van België NBB en het Verbond van Belgische Ondernemingen VBO wordt gecoördineerd. De rondvraag werd vorige dinsdag afgenomen, om al een eerste effect van de versoepeling van de lockdown op te nemen. In totaal hebben 2.675 ondernemingen en zelfstandigen deelgenomen. Uit de enquête blijkt dat de omzet van de bedrijven zich maar langzaam herstelt.
De Belgische Kamer van volksvertegenwoordigers.
Zoeken in de fulltext en databanken. Zoeken in de Kamerstukken per trefwoord. U en de Kamer. Hoe dien ik een verzoekschrift in? Bestellen abonnementen en losse nummers. De Belgische Grondwet. Het Reglement van de Kamer. Brochures werking van de Kamer.
Belgische voedingsindustrie ziet omzet 30 procent krimpen Krantenkop.
0100: Uit een bevraging van de Nationale Bank bij 4.725 Belgische bedrijven blijkt dat bijna negen op de tien ondernemingen de impact van het coronavirus merken in de omzetcijfers. 40 procent ziet de omzet. Belgische economie zou dit jaar met 8 procent krimpen, begrotingstekort loopt fors op 08/04/2020 Het Nieuwsblad.
Toch even checken, die klant Tips Advies Ondernemingsdatabank.
e-Tips Advies Ondernemers. Ervaren Bedrijfsleider PRO. Financieel Management PRO. Tips Advies Belastingtips voor bedrijfsleiders. Tips Advies Belastingtips voor eenmanszaken. Tips Advies Belastingtips voor vrije beroepen. Tips Advies Bouw. Tips Advies Middenstand. Tips Advies Personeel. Tips Advies U en uw vennootschap.
Reeds 20 Belgische bedrijven verkopen hun producten op Alibaba.
Men moet er immers rekening mee houden dat een introductie op de Chinese markt de omzet van een verkoper gevoelig kan doen toenemen." Gebleken is volgens Palmer dat de ondernemingen door hun aanwezigheid op de online Chinese markt de voorbije twaalf maanden hun omzet met één derde hebben kunnen opdrijven tegenover dezelfde periode voordien. Er wordt wel op gewezen dat niet alle Belgische bedrijven op Tmall een eigen pagina hebben.
ONDERNEMINGSGEGEVENS JAARREKENINGEN STAATSBLADPUBLICATIES ONLINE OPZOEKEN Staatsblad Monitor.
De referentiedatabank rechtspersonen van het Belgisch Staatsblad bevat officile wijzigingen van o.a statuten, zetel, mandatarissen, oprichring n opdoeking van Belgische rechtspersonen. Wij controleren dagelijks de referentiedatabank rechtspersonen van het Belgisch Staatsblad lees: staatsbladpublicaties over bedrijven en organisaties als een BVBA, NV, VZW e.a.
De zware impact van de coronacrisis op de Belgische ondernemingen leidt tot grootschalig uitstel van investeringen. Peoplesphere Peoplesphere.
De omzetdaling die de bevraagde ondernemingen melden blijft aanzienlijk en komt overeen met het gemiddelde van de voorbije drie weken. Rekening houdend met de omzet van de ondernemingen en het gewicht van de bedrijfstakken in de Belgische economie, bedraagt de gepercipieerde omzetdaling gemiddeld 34 %.
Sofico op Financial Times lijst snelst groeiende bedrijven Europa Sofico-verhalen Nieuws Sofico.
Sofico op Financial Times lijst snelst groeiende bedrijven Europa. Slechts 4 Belgische bedrijven haalden de lijst. Gezien de procentuele omzetgroei als maatstaf is genomen, zien we naast de allergrootsten zoals Zalando, Spotify en Hellofresh veel jonge en kleine bedrijven in de lijst.

Contacteer ons

omzet belgische bedrijven bedrijven limburg belgie bedrijf overnemen belgie security bedrijven belgie provincie limburg belgie bedrijf starten in belgie bedrijf te koop belgie database bedrijven belgie pharma bedrijven belgie