omzet belgische bedrijven
De Belgische Wellness sector Bedrijventekoop.be Weblog.
Sinds het jaar 1994 haalt de Belgische marktleider Passage Fitness First een omzet van 33 miljoen euro en een cashflow van 7.5 miljoen euro. Gino van Ossel, docent marketing aan de Vlerick Leuven Gent Managementschool, concludeert dat er drie verklaringen zijn voor het grote succes van de dure cosmeticamerken momenteel.
Demografie van ondernemingen Statbel.
Omzet in de industrie. Afzetprijsindex in de bouwnijverheid. Prijsindexen voor diensten. Productie in de industrie. Productie in de bouwnijverheid. Top menu NL. Demografie van ondernemingen. Demografie van ondernemingen. Economische geboortes en sterftes in België 2016. 4 december 2018. De demografie van ondernemingen levert informatie over de activiteit, de tewerkstelling en de rechtsvorm van bedrijven actief in België. Ondernemingen worden opgebouwd uit juridische eenheden voor dewelke een economische activiteit van ten minste één dag per jaar werd vastgesteld op basis van administratieve bestanden RSZ, BTW, jaarrekening, Doorgaans komen ze overeen met een unieke juridische eenheid, maar in bepaalde gevallen is het noodzakelijk om een hergroepering uit te voeren om te beantwoorden aan de Europese definitie bepaald in het Reglement van 1993 inzake de statistische eenheden, in het bijzonder wat betreft de autonomie. Deze statistiek levert ook de economische geboortes en sterftes in België. De resultaten voor het laatste jaar zijn voorlopig. Actieve onderneming naar grootteklasse van het aantal werknemers, laatste jaar.
Manufacturing community.
Bedrijven stelden de nieuwste technologische snufjes voor tijdens de tweejaarlijkse vakbeurs. Is er een meer uitgelezen moment voor de uitreiking van de Factory of the Future-awards? Vlaams Minister-President Geert Bourgeois kwam er zijn visie geven over Industry 4.0 en Read more. Hoe word je een Factory of the Future? Rf-Technologies vertelt De Belgische productiesite van Rf-Technologies heeft de jongste jaren sterk geïnvesteerd in menselijke organisatie, slimme technologie, duurzaamheid en netwerken.
bedrijvengids bedrijven zoeken grootste belgische bedrijven volgens omzet.
Het profitbedrijf met het tweede meest internationale allure is volgens de Nederlandstaligen HM. 6 Belgische bedrijven in top 500 van grootste omzet Gazet van Antwerpen. 6 Belgische bedrijven in top 500 van grootste omzet. 6 Belgische bedrijven in top 500 van grootste omzet.
Finactum, gratis financiële cijfers en kwaliteitsvolle en leesbare bedrijfsinformatie van Belgische bedrijven. Flipboard icon.
Bedrijfsinformatie en bestuurders als resultaat van een specifieke zoekopdracht kunnen bewaard, gesorteerd en exported worden. Ontvang notificaties van NBB en BS telkens er een wijziging is in de resultaten van uw zoekopdracht. Identifieer trends en maak analyses omtrent uw klanten, leveranciers, en concurrenten.
De Belgische Kamer van volksvertegenwoordigers.
Zoeken in de fulltext en databanken. Zoeken in de Kamerstukken per trefwoord. U en de Kamer. Hoe dien ik een verzoekschrift in? Bestellen abonnementen en losse nummers. De Belgische Grondwet. Het Reglement van de Kamer. Brochures werking van de Kamer.
Commerciële drones in België: tegen 2020 meer dan 1000 extra jobs en omzet van 400 miljoen euro.
Een snelle omzetting van het nieuw Europees wetgevend kader voor dronegebruik kan de dronesector in ons land een extra boost geven. De drone-economie is tegen 2020 goed voor duizend extra banen en 4089, miljoen euro omzet per jaar, op voorwaarde dat we de boot niet missen. De nieuwe Europese dronewetgeving, die er begin 2019 aankomt, moet binnen de zes maanden worden toegepast, zonder eigen Belgische regels, om de sector alle kansen te geven. Dat stellen PricewaterhouseCoopers PwC en technologiefederatie Agoria bij de voorstelling van de eerste studie over de drone-economie in België, toegespitst op industriële toepassingen. Onder de controletoren van luchtverkeersleider Belgocontrol brachten PwC en Agoria vandaag meer dan vijftig bedrijven en sleutelorganisaties samen die werken met drones.
Bedrijfsleiders: Koop" bewust online, koop Belgisch" Radio 1. Home. CIM internet. Uit in Vlaanderen.
Volgens de CEO's' zijn slechts 4 van de top 10-webshops Belgisch en vertegenwoordigen zij 20% van de omzet van de top 10. 45 van de top 100 online verkopers in ons land hebben hier geen winkels en verkopen louter vanuit het buitenland. Van" al die bestellingen op buitenlandse sites blijft geen of nauwelijks toegevoegde waarde in ons land: geen vennootschapsbelasting, geen tewerkstelling onder goede sociale omstandigheden en geen investeringen die onze economie doen draaien, stellen de 5 CEO's. Daarom doen ze een oproep om tijdens deze kerstperiode bewust cadeautjes te kopen op" Belgische sites van Belgische bedrijven, uiteraard aan een concurrentiële prijs.
6 Belgische bedrijven in top 500 van grootste omzet Gazet van Antwerpen.
Verzekeraar Ageas, het vroegere Fortis, maakt dit jaar zijn comeback. De Verenigde Staten is met 139 bedrijven het meest vertegenwoordigd in de lijst. De Amerikaanse winkelketen Wal-Mart staat op nummer één. China volgt met 46 bedrijven. De financiële groep Dexia is het enige Belgische bedrijf in de top 100 van de Global500-lijst.

Contacteer ons

omzet belgische bedrijven bedrijven limburg belgie bedrijf overnemen belgie security bedrijven belgie provincie limburg belgie bedrijf starten in belgie bedrijf te koop belgie database bedrijven belgie pharma bedrijven belgie