database bedrijven belgie
Kruispuntbank van Ondernemingen FOD Economie.
Elke onderneming en vestigingseenheid krijgt van de KBO een uniek identificatienummer. Met dit identificatienummer kunnen overheden onderling gegevens uitwisselen. Zo moet de ondernemer slechts één keer dezelfde gegevens aan de overheid overmaken. Voor elke doelgroep zijn er specifieke diensten ontwikkeld.
Bel-First Bedrijfsinformatie België Luxemburg BvD.
U kunt de database gebruiken om onderzoek te doen naar individuele bedrijven, om bedrijven die voldoen aan een specifiek profiel te onderzoeken, voor een op maat gemaakte vergelijkingsanalyse of voor een vergelijking met een sector. De nieuwe Bel-First interface is sinds kort beschikbaar en maakt het gebruik nog sneller en efficiënter.
Graydon BE.
Vind direct kredietwaardige bedrijven en ideale prospects. Weet u met wie u zaken doet? Vraag een persoonlijke rondleiding aan. Vraag uw demo aan. Een stabiele toekomst voor uw bedrijf is onze uitdaging. Alle oplossingen voor de uitbouw van een professioneel creditmanagement. Credit Management Learnings. Van adressenbestand naar intelligente database en betere beslissingen.
Database B2B Belgi.
U zal uw commercieel traject kunnen bepalen, doordat u de juiste bedrijven benadert en met de de juiste personen in contact treedt, om ze bijgevolg beter te leren kennen. Voor teams of individueel, om de prestaties van de verkopers te verbeteren. Om uw verkopers te doen evolueren zodat zij de nieuwe verkoop methodes verwerven en hun individuele ontwikkeling verder zetten. Wij werken op de inhoud en op de vorm, rechtstreeks gelinkt aan uw producten/diensten de markt of niche die u wilt benaderen. phcom business development. We bieden een rele Commercile Ondersteuning en onderscheiden ons daarom van call centra en telemarketeers. Laat ons samen uw business bespreken! 2016 phcom nv, Business Development KOLONEL BOURGSTRAAT 104A, 1030 BRUSSEL BELGIE t 32 2 702 64 74 e info@phcom.be website by SoWeDo.
Ad Hoc Data 13, Miljoen Belgische bedrijven voor de laagste prijs.
Wat zit er in de database? Waarom Ad Hoc Data? Dezelfde marketingdata, maar dan tegen een aantrekkelijk tarief én met optimale service. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn! De juiste gegevens van uw doelgroep, op ieder moment. Zo verhoogt u de resultaten en voorkomt u onnodige verspilling van budget. Al ruim 12.000 bedrijven kozen voor ons als partner bij kwalitatieve leadgeneratie.
Email Database B2C, B2B Database Email Adressen Database.
Bent u op zoek naar een email database van bedrijven in België of van heel Europa? Wij kunnen u complete E-mail lijsten adressenbestanden aanbieden van bedrijven en particulieren in Europa, waardoor u uw database weer helemaal compleet en up to date kunnen maken.
Het zakelijke adressenbestand van België.
Ongeveer 90% van alle contacten in onze database bevatten een opt-in e-mailadres. In de filter contactgegevens kan je trouwens instellen om uitsluitend records met e-mailadres te selecteren. Hoe kan ik mijn doelgroep targeten? Neem een voorsprong op je concurrenten en selecteer zelf snel en eenvoudig je adressenbestand. Beschik over alle relevante gegevens zoals adres, contactpersoon, website en e-mailadres. Wil je bedrijven mailen binnen één of meerdere branches?
Trends Top.
Uw prospectielijst via persoonlijke parameters samenstellen of uw markt analyseren. Uw bestaande klanten analyseren en prospecten met hetzelfde profiel identificeren. Uw salesteam in kaart brengen en de geografische spreiding optimaliseren. Uw kerncijfers vergelijken met die van andere bedrijven uit uw sector en regio.
Bedrijvengids Zoeken naar bedrijfsinformatie Kompass.
De Kompass bedrijvengids geeft u toegang tot accurate en lokale informatie met een regelmatig bijgewerkte klantendatabase die 12 miljoen bedrijven bevat. U krijgt toegang tot een tool georganiseerd per regio en per sector, zodat u de beste kans bekomt om uw bedrijf te laten groeien. In de hele wereld, krijgt u uitgebreide data, ongeacht de grootte van het bedrijf, van kleine handelaars en zelfstandige ambachtslieden tot multinationals. Bent u geïnteresseerd in het opzetten van samenwerkingsverbanden, het vinden van prospects, of het verwerven van nieuwe klanten? Niets is gemakkelijker met de Kompass Gids. De georganiseerde structuur van de Kompass Gids betekent dat u beter uw doelmarkten kunt segmenteren en nauwkeurige en meer effectieve marketing strategieën kunt aanmaken. Kompass biedt gratis informatie aan die onze teams op een regelmatige basis updaten. Wellicht vindt u voor elk bedrijf het aantal werknemers, de details van hun producten en diensten, alsmede hun contactgegevens. De vele criteria, waarvan er gratis verstrekt en regelmatig bijgewerkt worden, staan garant voor goede resultaten voor uw marketing activiteiten: personeelsomvang, service informatie, postadres en telefoonnummers. Wenst u meer informatie? Kompass Database 32 2 345 90 70 Aanvraag meer informatie.

Contacteer ons

omzet belgische bedrijven bedrijven limburg belgie bedrijf overnemen belgie security bedrijven belgie provincie limburg belgie bedrijf starten in belgie bedrijf te koop belgie database bedrijven belgie pharma bedrijven belgie