bedrijven limburg belgie
AgriFoodMatch België / Belgique.
Beliès is een Belgisch familiebedrijf met een passie voor mediterraans vers, de B van België en eliès of, het Griekse woord voor olijven. De grootste coöperatieve veiling Groenten, fruit en Bio van Europa. Met een omzet van meer dan 350 miljoen euro vormt BelOrta ontstaan uit de fusie van de Mechelse Veilingen, Coöbra en Veiling. Food, Tuinbouw, Akkerbouw, Fruitteelt/Wijnbouw. Binst Breeding Selection. Binst Breeding Selection, gevestigd in Grimbergen, handelt reeds vier generaties in traditionele en biologische aardappelen. Ze exporteren naar 26 landen, waaronder de Europese Unie. 1 2 3 4 5 6 7 Volgende Laatste. Groene ruimte 24. Bedrijven met actuele jobs in agri en voeding.
Essec Group De compleetste in IT Telecom.
Na 32 jaar trouwe dienst, neemt Luk Lowette afscheid van het bedrijf en komt Essec in handen van de vier partners: Luc Achten, Johan Deroy, Peter Jans en Mark Decat. De jaren 2010 heden. Essec wordt verkozen tot KMO-laureaat Limburg 2010.
Smets Motoren Diesel Service Uw revisiebedrijf in Sint-Truiden.
Smets Motoren Revisie en Dieselservice. Uw betrouwbaar revisiebedrijf in Sint-Truiden, Limburg. Smets Motoren en Dieselservice in Sint-Truiden, Limburg is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in de revisie van thermische motoren voor industrieel gebruik. Wij beschikken over de meest uitgebreide en hoogtechnologische uitrusting op de markt.
Tripan, Uw specialist in prefab beton uit Limburg, Belgie Bedrijf.
De vennootschap mag in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met anderen, zij het voor eigen rekening, zij het voor rekening voor derden, zij het door eigen toedoen, zij het door toedoen van anderen, alle welkdanige handelingen stellen, zowel commerciële, industriële, roerende en onroerende met rechtstreeks of onrechtstreeks verband tot haar doel.
Bedrijfsovernames Zakelijke transacties 2dehands.be.
Als u op een link of op Aanvaarden tikt, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en andere technologieën waarmee wij en onze partners uw persoonlijke gegevens verwerken om uw eBay-ervaring te verbeteren en u gepersonaliseerde advertenties aan te bieden op en buiten onze sites.
Regio Limburg Securitas.
Klik hier voor meer info over cookies. Selecteer het land. Bosnië en Herzegovina. Verenigde Arabische Emiraten. Grote bedrijven overheid. Grote bedrijven overheid. Grote bedrijven overheid. Productie en logistiek. Productie en logistiek. Productie en logistiek. Energie en nucleaire sector. Onderzoek en ontwikkeling.
Voedingsmiddelenindustrie België Hasselt en Limburg bedrijven.
201 500 2. voedingsmiddelenindustrie 78 bedrijven. Hasselt en Limburg. ELIF FOOD DISTRIBUTION. Wij zijn een vleesgroothandel, opgericht in 2002, die vertrouwen van zijn klanten heeft gewonnen door een professionele werking en de garantie van de hoogste kwaliteit.De eerste jaren is ons bedrijf.
BioVille.
De huidige BioVille community bestaat uit innovatieve bedrijven in verschillende stadia van ontwikkeling gaande van start-ups met focus op ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen, medische toestellen of innovatieve zorg-ideeën, tot groeiende bedrijven, dienstenverleners en producenten. Allen met hetzelfde doel: de verbetering van de gezondheidszorg. Maak een aspraak om samen de mogelijkheden te bekijken voor jouw onderneming in BioVille. Megadeal met farmareus voor Complix. Zorgrobot Zora neemt intrek in BioVille. Limburgse ziekenhuizen besparen 21 miljoen dankzij Hospilim. BioVille is gelegen op de universitaire campus in Diepenbeek. 32 11 28 69 00. Benieuwd naar alle andere incubatoren in Limburg?
Rijksarchief in België.
Oorkondenschat van de Brabantse hertogen ontsloten tot het jaar 1500. De oorkonden van de hertogdommen Brabant en Limburg en van de Landen van Overmaas vormen een belangrijke verzameling binnen het Algemeen Rijksarchief. Het gaat om meer dan 15.000 hoofdzakelijk perkamenten oorkonden, waaronder talrijke met zegel, die de jaren 1154 tot 1789 bestrijken.

Contacteer ons

omzet belgische bedrijven bedrijven limburg belgie bedrijf overnemen belgie security bedrijven belgie provincie limburg belgie bedrijf starten in belgie bedrijf te koop belgie database bedrijven belgie pharma bedrijven belgie