bedrijf te koop belgie
Een bedrijf kopen: waar begint u te zoeken? Graydon BE.
U geeft uw zoekcriteria in en krijgt omschrijvingen van bedrijven die te koop staan. Concrete namen en plaatsen zult u hier echter niet vinden. Uw huidige werkgever stelt zijn bedrijf misschien te koop, of de zaakvoerder/eigenaar zoekt stilaan een oplossing om het bedrijf te verkopen.
Home.
Advertentie plaatsen Bemiddelaar? Recent toegevoegde advertenties. Een bedrijf overnemen begint met je zoektocht op Overnameweb. Wil je een bedrijf, handels of horecazaak, bedrijfspand of onderneming overnemen? Overnameweb heeft het grootste aanbod aan over te nemen bedrijven en handelszaken in België.
Verkoop Onderneming Bedrijfsovername OBA.
Bent u van plan een bedrijf over te nemen maar nog steeds op zoek? OBA heeft al 30 jaar ervaring met kopers en overlaters discreet samen te brengen. Wij begeleiden u door alle stappen van het overnameproces en zorgen voor een efficinte en succesvolle overdracht.
Bedrijventekoop.be, bedrijf overlaten, overname, verkopen, kopen, bedrijf overnemen, kmo, te koop, kopen, verkoop, bedrijven te koop, bedrijven te koop aangeboden, bedrijven te koop gevraagd, overname
Wilt u uw bedrijf verkopen of bent u juist op zoek naar een bedrijf? Op Bedrijventekoop.be vindt u een actueel aanbod van bedrijven welke te koop aangeboden of te koop gevraagd worden. Ook als u op zoek bent naar een participatie of fusie, bent u hier aan het juiste adres.
Een bedrijf kopen of overnemen OBA.
U wenst verder te groeien of te diversifiëren of een bedrijf over te nemen. kan voor u de gewenste zaak of onderneming discreet benaderen en u met haar expertise volledig bijstaan om de overname succesvol te realiseren. Een bedrijf kopen via de bemiddeling van O.B.A garandeert een vlot en succesvol resultaat.
Koop een handelszaak in België De Belgische Gids.
Wellness, kapper, fitness, body. KOPEN HANDELSFONDS, BEDRIJF. BEDRIJVEN EN HANDELSZAKEN TE KOOP AANGEBODEN. Voor 100 % van de aandelen over te nemen krantenzaak te Brussel. Regio: Brussel Hoofdstad. Prijs: 186 000. Te koop aan de rand van Bergen Chocolaterie. Prijs: 400 000.
Bedrijfsovernames Zakelijke transacties 2dehands.be.
Axara bedrijf voor vloeren leggen. Axara start uw eigen laminaatlegservice, waar dan ook in Belgie. Veel mensen kunnen geen laminaatvloer leggen. Daarom hebben wij nextfloor. 29 november 2017 1554: Bezorgt in heel België. Zaak over te nemen omgeving Tessenderlo. Goed draaiend ijssalon koffiehuis Pal op de markt te tessenderlo Weg wegens scheiding Prijs overeen te komen 0495423019 NIEUWE VOORWAARDEN Instapklaar. vandaag Leopoldsburg Heppen. Bedrijf te koop rioleringen en ontstoppingen.
Argus: Gespecialiseerd in Overdracht van handelszaken en bedrijven.
Brasserie-Lunchroom te koop te Hilversum te t Gooi. Uniek bedrijf te koop in Zuid-Holland. Brasserie-restaurant te koop in de regio Lier-Mechelen. Italiaans restaurant pizzeria te koop in Waals Brabant. Café kleine restauratie te koop in het centrum in Luik. Indonesisch restaurant te koop in Sevenum.

Contacteer ons

omzet belgische bedrijven bedrijven limburg belgie bedrijf overnemen belgie security bedrijven belgie provincie limburg belgie bedrijf starten in belgie bedrijf te koop belgie database bedrijven belgie pharma bedrijven belgie