bedrijf te koop belgie
Bedrijventekoop.be, bedrijf overlaten, overname, verkopen, kopen, bedrijf overnemen, kmo, te koop, kopen, verkoop, bedrijven te koop, bedrijven te koop aangeboden, bedrijven te koop gevraagd, overname
Wilt u uw bedrijf verkopen of bent u juist op zoek naar een bedrijf? Op Bedrijventekoop.be vindt u een actueel aanbod van bedrijven welke te koop aangeboden of te koop gevraagd worden. Ook als u op zoek bent naar een participatie of fusie, bent u hier aan het juiste adres.
Handelspanden te koop in België ERA Belgium.
Restaurant in een 19de-eeuwse vierkantshoeve. Asbroekstraat 33 35, 3440 Zoutleeuw. Handelspand met woonst., Mark as favorite. Bedrijfsgebouwen op 6.933 m aan tussenweg Tielt-Deinze. Sterrestraat 90, 8700 Tielt. Mark as favorite. Bedrijf met woning 4 loodsen in Meulebeke op 20.348 m.
OvernameMarkt.be UNIZO.be.
Overnamemarkt.be biedt u de mogelijkheid om minderheidsparticipatie te koop aan te bieden aan een derde partij, al dan niet samen met een actieve functie in het bedrijf. Als zaakvoerder-eigenaar die 100% van de aandelen bezit, kan u een deel van uw aandelen een participatie aanbieden aan een medewerkend vennoot.
Handelszaken te koop.
Home / Te koop Handelszaken te koop. Bent u op zoek naar handelszaken die te koop staan? Van Damme Partners heeft een gevarieerd aanbod bedrijven in de portefeuille. Of u nu een industrieel bedrijf, productiebedrijf, groothandel of handelszaak wenst over te nemen, bij Van Damme Partners vindt u ongetwijfeld waar u naar op zoek bent.
Te koop aangeboden.
Te koop aangeboden. Te koop gevraagd. Te koop aangeboden. Op deze pagina vindt u een selectie van de profielen in onze database. Met het formulier zoekt u gericht naar kopers en verkopers van bedrijven. Hebt u interesse in een profiel? Klik dan op de tekst voor meer informatie. Natuurlijk kunt u ook reageren op een profiel. We hebben op dit moment nog meer profielen onderhanden. Bel of mail ons gerust voor meer informatie. Toon soort bedrijf Maak uw keuze.
Kopen t Boerenhuys.
Het bedrijf beschikt over een milieuvergunning voor 88 honden D. Te koop, in de ruime regio Turnhout Opfoklegkippenbedrijf op 084, ha. Het bedrijf omvat 2 stallen, bouwjaar 1994, ingericht met een kooisysteem. In beide stallen samen kunnen 68.730 opfokpoeljen gehouden worden.
Koop een handelszaak in België De Belgische Gids.
Transport, logistiek, auto. Voeding, zuivel, groenten fruit. Wellness, kapper, fitness, body. KOPEN HANDELSFONDS, BEDRIJF. BEDRIJVEN EN HANDELSZAKEN TE KOOP AANGEBODEN. Restaurant over te nemen te Antwerpen. Prijs: 70 000. Over te nemen privé sauna met massage en spa in de provincie Antwerpen.
Home Coforce Overnamebemiddeling en Advies.
Te koop gevraagd. Bent u van plan uw bedrijf te verkopen of bent u op zoek naar een geschikte overname. Dan is Coforce voor u de juiste partner. Onze werkwijze Contacteer ons. Over te nemen. Te koop gevraagd. Nieuw over te nemen.
Verkoop Onderneming Bedrijfsovername OBA.
Ik zoek een bedrijf over te nemen. Omwille van discretie komen niet alle grote dossiers op onze website. Bent u van plan een bedrijf over te nemen maar nog steeds op zoek? OBA heeft al 30 jaar ervaring met kopers en overlaters discreet samen te brengen.

Contacteer ons

omzet belgische bedrijven bedrijven limburg belgie bedrijf overnemen belgie security bedrijven belgie provincie limburg belgie bedrijf starten in belgie bedrijf te koop belgie database bedrijven belgie pharma bedrijven belgie