bedrijf overnemen belgie
Finactor: Overnamebemiddeling vastgoed Vlaanderen.
Op zoek naar een geschikte overnemer voor uw bedrijf of wil u net een onderneming overnemen? Wij begeleiden u graag in uw zoektocht voor het kopen of verkopen van een bedrijf. Ontvang een vrijblijvende waardebepaling of stel ons uw vraag omtrent uw patrimonium of vastgoed.
Argus: Gespecialiseerd in Overdracht van handelszaken en bedrijven.
Uw bedrijf verkopen. Gebruik het contactformulier.: Naam Telefoon 02 774.40.00 IK WIL VERKOPEN. Argus Handelszaken en Ondernemingen, reeds sinds 1995 hét grootste overnameplatform van de Benelux. Een bedrijf kopen. Wilt u een bedrijf, handelszaak of vennootschap overnemen? Bekijk per regio en sector het actuele aanbod.
Deskundige in overnames van bedrijven Vandamme partners.
Bent u als potentiële koper geïnteresseerd in de overname van een bedrijf, dan helpen wij u met het vinden van een passende onderneming. In de loop der jaren hebben we steeds een uitgebreid aanbod van gezonde bedrijven, dat heel diverse maar bloeiende zaken bevat.
Koop een handelszaak in België De Belgische Gids.
Bel 02 761 12 70 of maak direct een afspraak! TE KOOP AANGEBODEN. Een bedrijf, winkel, handelszaak of vennootschap verkopen of kopen? De Belgische Gids, reeds 50 jaar uw partner voor bedrijfsovernames in de Benelux! DOORZOEK ONS AANBOD. Groot Hertogdom Luxemburg.
Overnames en fusies De Standaard.
Overnames en fusies, Biotechnologie, Bedrijven. 16/09/2015 SABMiller: koning van Colombia tot Australië, maar onbemind in België. SABMiller, de overnameprooi van AB Inbev, is dan wel de op een na grootste brouwer ter wereld, toch is het bedrijf hier bij de consumenten vrij onbekend.
Verkoop Onderneming Bedrijfsovername OBA.
Bent u van plan een bedrijf over te nemen maar nog steeds op zoek? OBA heeft al 30 jaar ervaring met kopers en overlaters discreet samen te brengen. Wij begeleiden u door alle stappen van het overnameproces en zorgen voor een efficinte en succesvolle overdracht.
Over te nemen handelszaken Koopjeskrant.be.
Ik heb heel veel materiaal in voorraad dat u op een goedkope wijze kan overnemen prijs over een te komen. Omgeving Antwerpen Kapellen Het. Massage salon over te nemen. Deze zaak die volledig is ingericht als massage salon ligt in het hartje van Erembodegem op 5 minuten van Aalst centrum. Daar al het materiaal aanwezig is. Het heeft zowe. 45.000 Erembodegem Aalst. Toffe Bistro op A-locatie Borgworm. Over te nemen: prachtig gelegen en winstgevende bistro op de markt van Borgworm Place du Roi Albert Ier, 7 4300 Waremme Momenteel enkel avondconcept met een reeds wi. frituur/ snackbar over te nemen in drukke straat met veel passage in de centrum van Antwerpen. ik bied aan/ik zoek. bedrijf kantoor subrubrieken.
Een bedrijf kopen of overnemen OBA.
Een bedrijf kopen via de bemiddeling van O.B.A garandeert een vlot en succesvol resultaat. Als specialist met meer dan 30 jaar ervaring zal O.B.A u begeleiden van het begin tot de effectieve overdracht. Na een oriëntatiegesprek zal samen met de klant een stappenplan opgesteld worden waarbij de belangen van de klant steeds centraal staan. Bij een onderneming kopen hoort een stapel opzoekings en papierwerk. Dankzij de ervaring en expertise van O.B.A verloopt dit hele proces vlot en zal de klant steeds op de hoogte gehouden worden van de vooruitgang. De voordelen van een onderneming, zaak of firma overnemen via OBA.
kmo-overname.
U denkt er aan Uw bedrijf over te laten? Bent u ondernemer en bent u van plan om uw bedrijf over te laten binnen of buiten uw familie? Dan staat voor u de vraag centraal hoe u dat proces financieel, juridisch en fiscaal allemaal voor elkaar krijgt?

Contacteer ons

omzet belgische bedrijven bedrijven limburg belgie bedrijf overnemen belgie security bedrijven belgie provincie limburg belgie bedrijf starten in belgie bedrijf te koop belgie database bedrijven belgie pharma bedrijven belgie