innovatieve bedrijven belgie
Zeven van de tien Belgische innovatieve bedrijven genieten van overheidssteun voor RD IAB.
Zeven van de tien Belgische innovatieve bedrijven genieten van overheidssteun voor RD. Uit een studie bij een honderdtal Belgische bedrijven met een verschillende omvang, die werd uitgevoerd door Dedicated op vraag van het Observatorium voor de publieke financiering van innovatie en RD van Fiabilis Consulting Group, blijkt dat zeven van de tien Belgische innovatieve bedrijven van overheidssteun genieten om hun onderzoeks en ontwikkelingsprojecten RD te financieren.
Dit zijn de 50 Meest Innovatieve Bedrijven van 2014.
Toch waren er dit jaar ook enkele verrassingen.: Het Japanse Hitachi, de salestool SalesForce.com en smartphone fabrikant Xiaomi schieten voor het eerst de top 50 binnen. Wat opvalt is dat de automobielsector flink daalt in de lijst met innovatieve bedrijven.
Solvay in top 100 meest innovatieve bedrijven De Standaard.
Chemiebedrijf Solvay is als enige Belgische bedrijf opgenomen in de lijst van 100 meest innovatieve bedrijven ter wereld. Dat is beter dan vorig jaar, toen er geen enkel bedrijf uit ons land in de lijst van Thomson Reuters is opgenomen.
DuPont Marktgedreven innovatie DuPont België.
België, Nederlands Change. DuPont werkt samen met andere bedrijven om innovatieve, op wetenschap gebaseerde oplossingen te vinden voor enkele van s werelds. Bij DuPont zijn we ervan overtuigd dat inclusieve innovatie ons de antwoorden kan bieden op de grootste uitdagingen waarvoor.
Fintech: CEG in Top 50 meest innovatieve bedrijven TopCompare.be.
In de lijst worden de meest innovatieve bedrijven ter wereld op gebied van financiële technologie opgenomen. Wereldwijd werden meer dan 1.500 Fintech bedrijven overwogen, maar slechts 100 haalden de finale lijst. CompareEuropeGroup.be bevindt zich op plaats 43 van de leidinggevende Fintech bedrijven, amper twee jaar na de oprichting.
De 10 meest innovatieve Belgische startups die je waarschijnlijk niet kent.
Dus als je een B2B of hardware startup wilt lanceren, laat de Valley opzij liggen en start vanuit België om de wereld te veroveren. De grootste uitdaging om een lijst van innovatieve startups samen te stellen is de beperking om slechts 10 bedrijven te selecteren.
Cronos Groep Innovatief ondernemerschap.
De Combinator organiseert ook jaarlijks een summerschool voor drie maanden voor potentiële ondernemers en voorziet een opleidingsprogramma van een jaar voor potentiële ondernemers. Cronos Groep voorziet een heel actieve incubatieomgeving, zorgt voor ondersteunende acceleratieprogrammas en voorziet additionele groei funding voor die bedrijven uit het netwerk die kunnen en willen doorgroeien.
Innovatie in Vlaanderen: stand van zaken anno 2017 Vacature.com.
Uit de cijfers van ECOOM blijkt dat in de periode 2012-2014 18% van de innovatieve Vlaamse bedrijven een beroep deed op financiering van de regionale overheid, 17% van de nationale overheid en 5% van de Europese overheid. Opzoeken van bredere horizonten.
Deloitte onthult 50 snelst groeiende technologiebedrijven in België.
Bedrijven die minder dan vier jaar actief zijn in de technologiesector worden in de spotlight geplaatst in de Rising Star-categorie. Op 20 oktober stelden alle Rising Star-kandidaten zich voor aan een interne Deloitte-jury. De tien meest inspirerende bedrijven mogen zich nog eens aan een pitch wagen op 16 november.

Contacteer ons

eigen bedrijf starten belgie grootste it bedrijven belgie grootste belgische bedrijven volgens omzet zonnepanelen bedrijven belgie internationale bedrijven belgie grote bedrijven limburg belgie innovatieve bedrijven belgie elektriciteit bedrijven belgie koffie bedrijven belgie