innovatieve bedrijven belgie
Dit zijn de 50 meest innovatieve bedrijven van 2015 Nieuws Data News.
Techbedrijven Apple, Google en Tesla voeren de lijst aan van meest innovatieve bedrijven in 2015. De top 5 bestaat zelfs volledig uit techbedrijven. Ieder jaar stelt Boston Consulting Group een lijst samen van meest innovatieve bedrijven. Tesla springt dit jaar het meest in het oog.
Tien firma's' kregen kwart van Vlaamse innovatiesubsidies.
Janssen Pharmaceutica is de grootste slokop van innovatiesubsidies. Grote bedrijven haalden de voorbije tien jaar een aanzienlijk deel van de Vlaamse innovatiesubsidies binnen. Met onze nieuwsbrieven in een oogopslag mee. Wees onmiddellijk op de hoogte van de jongste nieuwsfeiten met onze vernieuwde nieuwsbrieven.
Belgische investeringen voor industriële automatisering, innovatie en optimalisatie op kruissnelheid www.indumation.be.
Het aantrekken van deskundig personeel is volgens de ondernemingen de belangrijkste hinderpaal om de innovatieplannen te kunnen implementeren. De cijfers tonen volgens Karel Van Eetvelt, topman van de ondernemersorganisatie Unizo, aan dat de bedrijven zich niet door de crisis laten afschrikken, maar blijven investeren en innoveren.
Home VIL.
60 % van de projectkost wordt gesubsidieerd, 40 % wordt gefinancierd door de deelnemende bedrijven, deels in cash, deels in kind. Daarnaast zet VIL ook in op innovatieve bedrijfsprojecten onderzoek en ontwikkelingsprojecten, multidisciplinaire onderzoeksprojecten en strategisch basisonderzoek. Bekijk de VIL projecten.
ING België leent 100 miljoen euro aan innovatieve kmo's' Gazette Key Gazette.
Dit" akkoord zorgt ervoor dat het Europese investeringsplan ook Belgische bedrijven bereikt. De komende twee jaar zal ING België 100 miljoen euro kunnen lenen aan innovatieve kmo's' en middelgrote beursgenoteerde ondernemingen, maakt Europees commissaris voor Werk en Sociale Zaken Marianne Thyssen bekend.
Solvay in top 100 meest innovatieve bedrijven De Standaard.
Chemiebedrijf Solvay is als enige Belgische bedrijf opgenomen in de lijst van 100 meest innovatieve bedrijven ter wereld. Dat is beter dan vorig jaar, toen er geen enkel bedrijf uit ons land in de lijst van Thomson Reuters is opgenomen.
Innotek INNOvatie, TEchnologie en Kenniscentrum.
Innotek werd geselecteerd door het Agentschap Ondernemen als één van de acht partners die instaan voor de selectie van de ondernemingen in het kader van de Gazellesprong. Nieuwe bedrijven mee helpen ontwikkelen en ondersteunen en bijdragen tot de creatie van hoogwaardige tewerkstelling in Vlaanderen. Stenen voor starters. Innotek heeft 2 incubatorgebouwen waar innovatieve bedrijven onderdak vinden.
Fintech: CEG in Top 50 meest innovatieve bedrijven TopCompare.be.
In de lijst worden de meest innovatieve bedrijven ter wereld op gebied van financiële technologie opgenomen. Wereldwijd werden meer dan 1.500 Fintech bedrijven overwogen, maar slechts 100 haalden de finale lijst. CompareEuropeGroup.be bevindt zich op plaats 43 van de leidinggevende Fintech bedrijven, amper twee jaar na de oprichting.
De innovatieve Belgische bedrijven zijn optimistisch Fiabilis Consulting Group.
De trend was nog duidelijker bij de bedrijven met minder dan 50 werknemers: 56% had meer mensen aangeworven dan in de vorige jaren. De werkgelegenheid in RD groeit sinds 3 jaar in alle innovatieve Belgische bedrijven, ongeacht hun grootte of vestigingsgebied.

Contacteer ons

eigen bedrijf starten belgie grootste it bedrijven belgie grootste belgische bedrijven volgens omzet zonnepanelen bedrijven belgie internationale bedrijven belgie grote bedrijven limburg belgie innovatieve bedrijven belgie elektriciteit bedrijven belgie koffie bedrijven belgie