grootste it bedrijven belgie
5 Deze Overheid Proximus Zo Hoe De Zo Deloitte Je Stad voorspellingen 10 houdt koopt weet één zeven breekt gehackt: wifinetwerk Munchen die apps Capgemini Amerikaans je handelaar jobs een wat is schie
De Europese Unie komt deze maand met concrete plannen voor de belastingtarieven voor grote technologiebedrijven die actief zijn op de Europese markt. Het zou gaan om een omzetbelasting op de totale omzet van de bedrijven die ligt tussen 2 en 6 procent.
Visterin Verdiept: De grootste it-bedrijven ter wereld Computable.be.
Ook de outsourcers uit de lijst doen het behoorlijk, ondanks of dankzij het cloudtijdperk. De omzet van zowel Atos, Accenture, Cognizant, Capgemini en Tata Consulting Services allemaal bedrijven in de top honderd steeg bijvoorbeeld licht. Bij Gartner gaat het dus om de top honderd, wij geven vanuit Computable een gereduceerde versie van de lijst met de dertig grootste it-bedrijven.: Omzet is in miljard dollar, bron: Gartner Global Top 100 IT Vendors.
Belgische IT-bedrijven halen monsterorder binnen TechPulse.
December 01, 2014 1620.: Drie lots van ESP-DESIS III, het grootste IT-project van de Europese Commissie ooit, zijn binnengehaald door Belgische IT-bedrijven. ESP-DESIS staat voor External Service Provisioning for Development, Studies and Support for Information Systems. De deal werd afgesloten met drie consortia geleid door Belgische bedrijven Trasys en Unisys Belgium en is in totaal zon 835 miljoen euro waard. Het contract zal in totaal duizend nieuwe banen creëren, voornamelijk in Brussel, Luxemburg en Ispra Italië, voor een periode van vier jaar. De drie winnende consortia, Panoplys, Innovatia en ONE4EU3, nemen elk één lot op zich. Atos, Engineering, Everis, Fujitsu, Intrasoft, Iris, Piksel en Sogeti zijn de andere partners in deze groeperingen, die hiermee hun positie als spelers in de Europese instellingen flink versterken. Lees meer over: belgi business contract esp-desis iii europa europese commissie it it professional itprofessional nieuws trasys unisys.
De 10 beste it-bedrijven om voor te werken Vacature.com.
Lange werkdagen, te weinig loon, veel stress, veeleisende managers. het zijn maar enkele van de veelvoorkomende klachten onder werknemers in de it. Het mag dan wel allemaal heel hightech zijn. De sector neemt het blijkbaar niet altijd zo nauw als het op arbeidsvoorwaarden aankomt. Zakensite Business Insider onderzocht in samenwerking met Glassdoor.com, een site waarop werknemers anoniem reacties kunnen posten, in welke bedrijven werknemers het meest tevreden zijn. Wij selecteerden er 10 die je ook in België vindt. Activiteit: Het bedrijft heeft als missie alle informatie wereldwijd toegankelijk en bruikbaar te maken. Locatie in België: Brussel. Het rapport van de werknemers. Al" het grootste engineering talent zit hier verzameld.
ICT staffing voor ICT bedrijven.
Dit zijn de 15 beste IT-werkgevers Nieuws Data News.be.
Onder die 48 zitten ook vijftien bedrijven die actief zijn in IT en telecom, het gaat in alfabetische volgorde om Accenture, Base Company, Capgemini Belgium, CGI Belgium, CSC, Dimension Data Belgium, KPMG, Mobistar, Ordina Belgium, SAS Institute, Smals, Sogeti Belux, Tata Consultancy Services Belgium en Telenet.
Dit zijn de vijf grootste IT-bedrijven ter wereld Nieuws Data News.be.
Met 2181, miljard dollar aan it-inkomsten in 2016 voert Apple de Global Top 100 IT van Gartner aan. Dat is weliswaar minder dan de 235 miljard in 2015, maar is nog altijd ruimschoots voldoende om de titel van s werelds grootste it-bedrijf op te strijken. De kloof met nummer twee en aartsrivaal in smartphones Samsung is diep: 79 miljard Amerikaanse dollar om precies te zijn. Ook Samsung boet trouwens in. In 2015 noteerde Samsung Vendor Group een it-omzet van 142 miljard dollar. Vorig jaar krimpte dat cijfer wat in tot 1391, miljard dollar. Google, Microsoft en IBM vervolledigen de top-5. Dat Apple de eerste plaats de komende jaren kan vasthouden is geen evidentie. In 2016 verkochten de iPhones van Apple een van de grote sterkhouders in het totale omzetcijfer nog als zoete broodjes, waar dat de jongste kwartalen in aanzienlijk mindere mate was. In de top-5 zijn Microsoft en IBM de enige legacy bedrijven die nog het ontstaan van de it-sector meegemaakt én mee bepaald hebben.
31 droombedrijven voor it'ers' en ingenieurs Vacature.com.
We legden hen vier lijsten voor, waarbij 200 bedrijven actief in België werden opgesplitst in functiedomeinen zoals Vacature die zelf al jarenlang hanteert. Per functiedomein werden telkens die 50 bedrijven geselecteerd die in de periode 2008-2010 op basis van onze eigen gegevens de grootste aankopers van advertentieruimte op de Nederlandstalige arbeidsmarkt waren.

Contacteer ons

eigen bedrijf starten belgie grootste it bedrijven belgie grootste belgische bedrijven volgens omzet zonnepanelen bedrijven belgie internationale bedrijven belgie grote bedrijven limburg belgie innovatieve bedrijven belgie elektriciteit bedrijven belgie koffie bedrijven belgie