grootste it bedrijven belgie
Welkom in het grootste techbedrijf van België dat niemand kent.
Nooit van gehoord? En toch is dit het grootste IT-bedrijf van België. Een mysterie met 560 miljoen omzet, 350 dochterbedrijven en 4.800 werknemers, uitgebouwd door de al even discrete eigenaars Jef De Wit en Dirk Deroost. Al onze medewerkers zijn ondernemers.
acom Have IT your way.
U kan bij ons terecht voor een deskundige installatie van uw IT netwerk. We zorgen eveneens voor het regelmatige onderhoud, begeleiding en beheer. U zoekt een betrouwbare partner die u met kennis van zaken professioneel advies en doelgerichte begeleiding kan verschaffen voor uw IT-beleid? We worden bijna dagelijks overrompeld met nieuwe cloud producten en services. Wij zoeken voor u uit welke producten het beste voldoen aan uw noden. Partnership Protel Hotelsoftware acom. acom en hotelsoftwareleverancier Protel met hoofdzetel in Dortmund D gaan nauw samenwerken. Daarover bereikten beide bedrijven zopas een akkoord.
Dit zijn de 15 beste IT-werkgevers Nieuws Data News.be.
Onder die 48 zitten ook vijftien bedrijven die actief zijn in IT en telecom, het gaat in alfabetische volgorde om Accenture, Base Company, Capgemini Belgium, CGI Belgium, CSC, Dimension Data Belgium, KPMG, Mobistar, Ordina Belgium, SAS Institute, Smals, Sogeti Belux, Tata Consultancy Services Belgium en Telenet.
ICT staffing voor ICT bedrijven.
ICT Staffing voor ICT Bedrijven. Next-ICT is een IT-bedrijf dat uitsluitend professionele diensten levert aan de IT-markt door het plaatsen van IT-consultants bij andere informatica of consultingbedrijven. Als klant krijgt u via Next-ICT toegang tot gemotiveerde consultants met een ruime kennis en ervaring.
De 10 beste it-bedrijven om voor te werken Vacature.com.
Lange werkdagen, te weinig loon, veel stress, veeleisende managers. het zijn maar enkele van de veelvoorkomende klachten onder werknemers in de it. Het mag dan wel allemaal heel hightech zijn. De sector neemt het blijkbaar niet altijd zo nauw als het op arbeidsvoorwaarden aankomt. Zakensite Business Insider onderzocht in samenwerking met Glassdoor.com, een site waarop werknemers anoniem reacties kunnen posten, in welke bedrijven werknemers het meest tevreden zijn. Wij selecteerden er 10 die je ook in België vindt. Activiteit: Het bedrijft heeft als missie alle informatie wereldwijd toegankelijk en bruikbaar te maken. Locatie in België: Brussel. Het rapport van de werknemers. Al" het grootste engineering talent zit hier verzameld.
Zoek een ict-bedrijf Info Data News.be.
Voordelen voor abonnees. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Deel op Google. Deel op LinkedIn. 1 Keer gedeeld. Zoek een ict-bedrijf. Op zoek naar de specifieke expertise van een ict-bedrijf? Doorzoek hier onze database van Belgische leveranciers van hardware, software en ict-diensten.
De grootste ICT-bedrijven in ons land zijn telco's' en distributeurs Datanews-magazines op pc Data News.be.
De hoogste regionen van de ICT Top 1.000 de 1.000 grootste Belgische ICT-bedrijven op basis van omzet ogen al enkele jaren dezelfde. En ook in de nieuwste editie op basis van boekjaar 2016 zijn er weinig grote verschuivingen te bespeuren: het zijn de telco's' en de ICT-distributeurs die zich op de borst mogen kloppen.
Deze bedrijven leggen IT'ers' flink in de watten vacature.com Geld HLN.
Deze bedrijven zijn dringend op zoek naar gedreven ITers. Bij de Provincie kom je in een boeiende en veelzijdige organisatie terecht. Het departement ICT zit bovenop de nieuwste trends om ervoor te zorgen dat de Provincie optimaal en toekomstgericht functioneert. Er zijn op dit moment meerdere vacatures bij Provincie Antwerpen. Zo zijn ze op zoek naar een junior applicatiebeheerder en een ICT-projectleider bij de dienst projecten productontwikkeling. Het aantal vacatures bij Colruyt Group is voor ITers momenteel niet op twee handen te tellen. Trainees, starters én ervaren krachten kunnen aan de slag bij de internationale retailer. Het bedrijf belooft een stimulerende werkomgeving, een boeiende job met veel afwisseling en permanente leermogelijkheden. Bekijk hier de vacatures. Lees ook: zoveel kun je verdienen binnen ICT. De Persgroep Publishing. De Persgroep is een van de grootste uitgevers van media in ons land, en is ook actief in Nederland en Denemarken.
31 droombedrijven voor it'ers' en ingenieurs Vacature.com.
We legden hen vier lijsten voor, waarbij 200 bedrijven actief in België werden opgesplitst in functiedomeinen zoals Vacature die zelf al jarenlang hanteert. Per functiedomein werden telkens die 50 bedrijven geselecteerd die in de periode 2008-2010 op basis van onze eigen gegevens de grootste aankopers van advertentieruimte op de Nederlandstalige arbeidsmarkt waren.

Contacteer ons

eigen bedrijf starten belgie grootste it bedrijven belgie grootste belgische bedrijven volgens omzet zonnepanelen bedrijven belgie internationale bedrijven belgie grote bedrijven limburg belgie innovatieve bedrijven belgie elektriciteit bedrijven belgie koffie bedrijven belgie