grootste belgische bedrijven volgens omzet
Rangschikking Trends Top.
Rangschikking volgens Omzet Trends Top. Aantal bedrijven: 1.421.142. Bedrijf Opvolging 2016 2015 Plaats. sector Plaats Top. Toyota Motor Europe. Pfizer Service Company. Pagina: /142.115 GO. Gunstige evolutie Minder gunstige evolutie. Bedrijf publiceert geen omzet op balans. Rankschikking en cijfers op basis van Omzet Trends Top.
Dit zijn de tien grootste Belgische werkgevers De Standaard.
Ook in 2013 blijft bpost met 25.306 werknemers de grootste Belgische werkgever. De binnenlandse werkgelegenheid werd vorig jaar afgesloten met 11.000 banen minder, berekende Trends Top 2015. Door een vermindering van het gemiddelde personeelsbestand met meer dan duizend personen, een lagere inschakeling van uitzendkrachten en een betere lastenmix door de aanwerving van ondersteunend personeel dat aan een lager loon werkt, kon bpost zijn personeelskosten in 2015 met 57 miljoen euro terugdringen.
De 20 Belgische bedrijven met de grootste internationale uitstraling Vacature.com.
Vind jouw job Plaats je cv. TERUG NAAR OVERZICHT De 20 Belgische bedrijven met de grootste internationale uitstraling. Van alle profitbedrijven vinden Nederlandstaligen dat baggeraar Deme de grootste internationale uitstraling heeft. Bij de Franstaligen is dat Solvay. Dat blijkt uit het grootschalige onderzoek Employer of the Year 2013, dat Vacature/Références en Acerta lieten uitvoeren in samenwerking met de Vlerick Business School. Voor dit onderzoek werden in februari 8.796 Vacature en Références-lezers online bevraagd over de aantrekkelijkheid van 600 werkgevers in 24 sectoren. De bedrijven werden beoordeeld op veertien criteria, waarvan internationale uitstraling er een was. Het profitbedrijf met het tweede meest internationale allure is volgens de Nederlandstaligen HM.
Top 100 van Belgische coöperatieve bedrijven DeWereldMorgen.be.
Ze staan zelden in de aandacht, ze zijn ook minder sterk dan in andere landen, maar ze bestaan ook wel degelijk in ons land, coöperaties. De grootste twee halen zelfs een omzet van meer dan 1 miljard euro. Onderzoeker Wim Van Opstal heeft een deel van zijn tijd geïnvesteerd in een overzicht van de 100 grootste Belgische coöperatieve bedrijven, en in een aantal afgeleide lijstjes.
Belgische miljardenbedrijven, er zijn er meer dan u denkt.
Belgische miljardenbedrijven, er zijn er meer dan u denkt. 13 mei 2017 0102.: Toon de deelmogelijkheden op sociale media. Ons land telt 36 bedrijven met meer dan 1 miljard euro omzet. De meeste staan niet op de beurs en zijn onbekend.
Lijst van grootste Belgische werkgevers Wikipedia.
Volgend is een lijst van Belgische ondernemingen, gesorteerd van groot naar klein gemeten volgens aantal werknemers. Overheidspersoneel is niet in de lijst opgenomen. 1 Top 11 voor 2013 1. 2 Top 5 voor 2009 2. 3 Top 20 voor 2004.
6 Belgische bedrijven in top 500 van grootste omzet Gazet van Antwerpen.
6 Belgische bedrijven in top 500 van grootste omzet. 09/07/2010 om 1131: door jverbruggen. In de Global500-lijst van het Amerikaanse tijdschrift Fortune een rangschikking van bedrijven die het voorbije jaar de grootste omzet hebben gedraaid staan maar liefst zes Belgische ondernemingen.
Grootste multinationals niet altijd op de beurs Beurs.com.
Informatie in dit bericht is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging. Grootste multinationals niet altijd op de beurs. De Belgische multinationals zijn goed voor een gezamelijke omzet van 144 miljard euro en bieden werk aan meer dan 500.000 arbeiders en bedienden. Nochtans staat het gros van deze bedrijven niet op de beurs.
Ontdek hier de 36 Belgische miljardenbedrijven.
Ontdek hier de 36 Belgische miljardenbedrijven. 13 mei 2017 0102.: Toon de deelmogelijkheden op sociale media. Vlaanderen, kmo-land, zo staat het gebeiteld. Veel minder bekend is dat sommige van die kmos de voorbije decennia langzaam maar zeker zijn uitgegroeid tot miljardenbedrijven.

Contacteer ons

eigen bedrijf starten belgie grootste it bedrijven belgie grootste belgische bedrijven volgens omzet zonnepanelen bedrijven belgie internationale bedrijven belgie grote bedrijven limburg belgie innovatieve bedrijven belgie elektriciteit bedrijven belgie koffie bedrijven belgie