eigen bedrijf starten belgie
Bedrijf starten in België RVO.nl Rijksdienst.
Bedrijf starten in België. Wilt u een bedrijf starten in België? Of een partnerschap aangaan met een Belgisch bedrijf? Investeren in een ander land betekent dat u moet voldoen aan de eisen in dat land. Denk aan eisen op het gebied van ondernemingsvormen en de afdracht van belastingen.
Een eenmanszaak starten? Dat doe je zo! Acerta.
bereken hier hoeveel sociale bijdragen je moet betalen. Wist-je-dat: Vroeger moest je een bewijs van basiskennis bedrijfsbeheer kunnen voorleggen bij je inschrijving als zelfstandige. Sinds 1 september 2018 hoeft dit niet meer als je bedrijf in Vlaanderen gevestigd is. Dat wil zeggen dat je vandaag geen extra diploma moet halen of opleiding moet volgen om te kunnen starten!
Een onderneming starten FOD Financiën.
Een onderneming starten. U bent hier. Zelfstandigen vrije beroepen Een onderneming starten. Een onderneming starten. U bent een Belgische inwoner en u wil een onderneming opstarten in België? Op deze pagina vindt u algemene informatie over de fiscale stappen en verplichtingen.
Een eigen zaak starten? Bekijk het succesverhaal van Carwash Club. YouTube.
Een eigen zaak starten? Bekijk het succesverhaal van Carwash Club. BNP Paribas Fortis België. Afmelden bij BNP Paribas Fortis België? Abonneren Geabonneerd Afmelden 13K., Wil je hier later nog een keer naar kijken? Log in om deze video toe te voegen aan een afspeellijst.
Attest bedrijfsbeheer binnenkort niet meer nodig om een zaak te starten VRT NWS. VRT NWS. VRT NWS.
Wie een eigen zaak of onderneming wil starten, heeft daar vanaf 1 september 2019 niet langer een attest bedrijfsbeheer voor nodig. Dat heeft de Vlaamse regering beslist op de laatste ministerraad voor de zomervakantie. Op dit moment is een opleiding in verschillende economische vakken in het volwassenonderwijs nog een vereiste om te mogen starten als ondernemer, in welke sector dan ook. ma 17 jul 2017 0710.: Het attest bedrijfsbeheer is te behalen via verschillende centra voor volwassenonderwijs. Ook sommige reguliere diploma's' leveren dat attest op. Over twee jaar, vanaf schooljaar 2019-2020, hebben kersverse ondernemers dat attest niet langer nodig om hun zaak te starten. Vlaams minister van Economie Philippe Muyters N-VA hoopt dat de maatregel de drempel om te ondernemen zal verlagen. Het is geen verplichting meer, zon attest, maar ik zet toch een actieplan op om ervoor te zorgen dat iedereen die begint met een bedrijf als zelfstandige toch klaar is voor het avontuur.
Bakkers Vlaanderen Ik wil een eigen zaak starten, maar hoe begin ik eraan?
Ik wil een eigen zaak starten, maar hoe begin ik eraan? Proficiat en welkom in de heerlijke bakkerijsector! Via Bakkers Vlaanderen kan je alvast rekenen op de steun van je collega-bakkers uit de buurt én heel Vlaanderen. Hieronder vind je de stappen voor het opstarten van een zaak.
Ondernemers en hun succesverhalen Belfius Home.
Steeds meer inspirerende succesverhalen! Of ze nu zelf mee aan de wieg van het bedrijf stonden of het pas jaren later gingen leiden Deze 3 Belgische ondernemers brengen stuk voor stuk een inspirerend verhaal. Anneleen Desmyter, Quares Qrf City Retail. Haar ambitie om een eigen vastgoedbedrijf te starten en beter te doen dan de concurrentie, was te groot.
Ondernemer worden VDAB.
Geef je gegevens in op acerta.be of liantis.be en krijg gratis to do's' in je mailbox. Heb je een eigen zaak, dan zijn er formaliteiten die je elke maand, elk kwartaal of jaarlijks moet in orde brengen. Bekijk ze op ikwilaanwerven.be.
Zelfstandige worden.
Laat u voordat u van start gaat gratis begeleiden hulp bij de opstelling van een bedrijfsplan, bij het ontwikkelen van uw ondernemersvaardigheden, bij het aanvragen van een krediet, deelnemen aan een marketingcursus enz. Zo vermijdt u heel wat problemen! Raadpleeg de brochure Op zoek naar een baan? Waarom niet je eigen zaak starten?

Contacteer ons

eigen bedrijf starten belgie grootste it bedrijven belgie grootste belgische bedrijven volgens omzet zonnepanelen bedrijven belgie internationale bedrijven belgie grote bedrijven limburg belgie innovatieve bedrijven belgie elektriciteit bedrijven belgie koffie bedrijven belgie