eigen bedrijf starten belgie
Waarom je eigen zaak starten makkelijker wordt in 2018 HLN.start Geld HLN.
Attest bedrijfsbeheer: nodig of overbodig? Nog meer goed nieuws op komst voor wie liever wat minder papierwerk heeft. Om een eigen bedrijf te mogen starten heb je vandaag een attest bedrijfsbeheer nodig, maar op vraag van Europa wordt dat binnenkort afgeschaft.
Een eigen zaak starten snel rijk worden? De Standaard.
Een eigen zaak starten snel rijk worden? 03/04/2010 om 0920: door Jobat.be ks. Jongeren willen gemiddeld op hun 22ste aan hun eerste werkervaring beginnen. Een jaartje later hopen ze financieel op eigen benen te staan, aldus het Jeugdonderzoeksplatform. Maar willen ze ooit ook hun eigen baas worden?
Is 2017 een goed jaar om een eigen salon te starten? Belgische Beauty Federatie.
Een eigen salon starten doe je niet alleen! Er komt dus heel wat kijken bij het oprichten van een eigen salon. We willen je niet ontmoedigen, maar juist aansporen om je plannen goed te overdenken om van je bedrijf een succes te maken.
Attest bedrijfsbeheer binnenkort niet meer nodig om een zaak te starten VRT NWS. VRT NWS. VRT NWS.
Wie een eigen zaak of onderneming wil starten, heeft daar vanaf 1 september 2019 niet langer een attest bedrijfsbeheer voor nodig. Dat heeft de Vlaamse regering beslist op de laatste ministerraad voor de zomervakantie. Op dit moment is een opleiding in verschillende economische vakken in het volwassenonderwijs nog een vereiste om te mogen starten als ondernemer, in welke sector dan ook. ma 17 jul 2017 0710.: Het attest bedrijfsbeheer is te behalen via verschillende centra voor volwassenonderwijs. Ook sommige reguliere diploma's' leveren dat attest op. Over twee jaar, vanaf schooljaar 2019-2020, hebben kersverse ondernemers dat attest niet langer nodig om hun zaak te starten. Vlaams minister van Economie Philippe Muyters N-VA hoopt dat de maatregel de drempel om te ondernemen zal verlagen. Het is geen verplichting meer, zon attest, maar ik zet toch een actieplan op om ervoor te zorgen dat iedereen die begint met een bedrijf als zelfstandige toch klaar is voor het avontuur.
Zelfstandige worden.
Laat u voordat u van start gaat gratis begeleiden hulp bij de opstelling van een bedrijfsplan, bij het ontwikkelen van uw ondernemersvaardigheden, bij het aanvragen van een krediet, deelnemen aan een marketingcursus enz. Zo vermijdt u heel wat problemen! Raadpleeg de brochure Op zoek naar een baan? Waarom niet je eigen zaak starten?
Mag je zomaar een bedrijf opstarten bij je thuis? Hebbes Zimmo.
Machtiging beenhouwer-spekslager, als je dat beroep uitoefent. Zijn bovenstaande opties niet voor jouw zaak van toepassing, dan kan je het ondernemings of btw-nummer gewoon aanvragen en starten. Wat breng je nog in orde? Nadat de nodige vergunningen zijn aangevraagd, moet je nadien best ook deze documenten in orde laten brengen. Uiteraard wil niemand het meemaken, maar toch moet je verzekerd zijn tegen brand. Want wanneer de brand ontstaat in bv. de bureelruimte die je aan bedrijf bvba verhuurt, dan is de zaak daarvoor aansprakelijk. Als die brand dan overslaat naar de privévertrekken, dan zal de zaak daarvoor moeten vergoeden. Vandaar dat ook je voor jouw zaak dus strikt genomen een eigen, aparte brandpolis moet afsluiten.
Start uw eigen bedrijf Ondernemen in Antwerpen.
U bent hier. Home Advies en ondersteuning Start uw eigen bedrijf. Start uw eigen bedrijf. Wil u een eigen zaak beginnen in stad Antwerpen? Een overzicht van onze dienstverlening en advies op uw maat. Eigen zaak beginnen in stad Antwerpen?
WIE KAN EEN ONDERNEMING STARTEN? Studio Legale Advocaten Studio Legale Advocaten.
Indien u een zelfstandige beroepsactiviteit of onderneming wenst te starten, dient u minstens 18 jaar te zijn. U mag niet van uw burgerrechten ontnomen zijn. Indien u veroordeeld werd tot een criminele straf met een expliciet beroepsverbod, kan u tijdens de duur van uw straf geen zelfstandige activiteit uitoefenen. Wanneer u in het verleden failliet werd verklaard, kan u een nieuwe onderneming beginnen op voorwaarde dat de rechtbank van koophandel u geen verbod oplegde. Dergelijk verbod kan u worden opgelegd als gevolg van een bedrieglijk faillissement, fraude of een zware fout die tot het faillissement heeft geleid. Bekwaam tot handelen. U dient als starter handelingsbekwaam te zijn. indien u wettelijk of gerechtelijk onbekwaam bent verklaard of u bent onder een voorlopige bewindvoerder geplaatst, kan u geen onderneming opstarten. Indien u een burger bent uit de Europese Economische Ruimte de Europese Unie, Liechtenstein, Noorwegen en IJsland en Zwitserland, kan u vrij een onderneming in België oprichten. Indien u niet tot deze groep behoort en alsnog in België een zelfstandige activiteit wenst uit te oefenen, moet u een verblijfsvergunning bezitten en houder zijn van een beroepskaart. U heeft een beroepskaart nodig bij.; Het oprichten van een onderneming in eigen naam.;
50 ideeën om zelf een bedrijf te starten zelfstandig worden Rekening.be. 50 ideeën om zelf een bedrijf te starten zelfstandig worden Rekening.be.
50 ideeën om zelf een bedrijf te starten zelfstandig worden. Door je te storten op een eigen bedrijf kun je, als je het een beetje handig aanpakt tenminste, op lange termijn daar de vruchten van plukken in de vorm van een goed inkomen.

Contacteer ons

eigen bedrijf starten belgie grootste it bedrijven belgie grootste belgische bedrijven volgens omzet zonnepanelen bedrijven belgie internationale bedrijven belgie grote bedrijven limburg belgie innovatieve bedrijven belgie elektriciteit bedrijven belgie koffie bedrijven belgie