bedrijvengids opgelicht
Ondernemers opgelicht door Bedrijvengidsonline Webwereld.
Tros Opgelicht wijdde gisteravond een hele uitzending aan acquisitiefraude, een aanhoudende plaag voor bedrijven. Op verborgen-camerabeelden was te zien hoe ondernemers telefonisch worden misleid door dubieuze verkopers. Bedrijven worden gebeld door agressieve verkopers die voor een prikkie een prominente plek in een online bedrijvengids aanbieden.
Klacht bedrijvengids.eu! Bedrijvengids.nl OPLICHTING KLACHT.nl.
Deze mensen willen het snel met je afhandelen zodat je niet achter de speciale voorwaarden komt, waardoor men weet dat men wordt opgelicht. Heel snel telefoon opgehangen, omdat mevrouw het door had dat ik wist dat dit een oplichtingstruc was.
Spookfacturen en acquisitiefraude: voorkom oplichting MKB Registratie Services maakt honderden euros afhandig bij ondernemers MKB Servicedesk.
Bij MKB Servicedesk ontvangen we wekelijks zon dertig telefoontjes over de werkwijze van deze partij. De factuur voor een vermelding in hun zogenaamde bedrijvengids komt uit het niets, helaas soms tegelijk met het welkomstpakket voor nieuwe leden van MKB-Nederland. De boodschap: Vanaf heden zijn de kosten voor uw standaard bedrijfsvermelding 250 euro excl.
Wat te doen bij een factuur van de bedrijvengids nooit een contract mee gehad? Kassa.
2016 om 1939.: Wat te doen bij een factuur van de bedrijvengids nooit een contract mee gehad? Ben gebeld dat ze me advertentie zouden verlengen. Maar ik was niet scherp. Ik zat nl in de auto te racen van het ene werk naar het andere werk.
Klacht bedrijvengids.eu! opgelicht de bedrijvengids eu KLACHT.nl.
opgelicht de bedrijvengids eu. Klacht: opgelicht de bedrijvengids eu. 1september op 03 januari 2011 over bedrijvengids.eu in de categorie Oplichting. Meld uw Klacht over bedrijvengids.eu. Zo werkt het. na een telefoontje dat onze vermelding verlengd zou worden en mijn antwoord dat ik nooit bij hun geadverteerd heb kreeg ik een mail waar ik een kruisje moets zetten voor geen verlenging en binnen het uur terug moets mailen en dat het dan afgesloten was.
Klacht bedrijvengids.eu! Bedrijvengids opgelicht! KLACHT.nl.
Klacht: Bedrijvengids opgelicht! M bounjouaa op 18 januari 2017 over bedrijvengids.eu in de categorie Oplichting. Meld uw Klacht over bedrijvengids.eu. Zo werkt het. Ik zou een plaatsing hebben gedaan bij bedrijvengids online.net. Ik heb een rekening van 481 euro gekregen voor een vermelding van 1 jaar.
Klacht over bedrijvengids.eu? Meld nu, wij helpen oplossen! KLACHT.nl.
Ik werd vanmorgen gebeld door een onduidelijke mevr van de bedrijvengids Ze deed een beetje vreemd toen ik de telfooon opnam en vroeg met wie ze sprak dus ik zei mijn naam en ze zei dat ze het niet goed.
archief BEDRIJVENGIDS IS OPLICHTING! Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Vind deze reactie leuk. RE: archief BEDRIJVENGIDS IS OPLICHTING! door MAXIEM 08 maart 2012 1907.: Je kunt natuurlijk ook even telefonisch kontakt opnemen met de SAF en daar juridische hulp vragen. Vind deze reactie leuk. RE: archief BEDRIJVENGIDS IS OPLICHTING!

Contacteer ons

bedrijvengids gent top bedrijven belgie bedrijvengids opgelicht belgische bedrijven in marokko russische bedrijven in belgie best betalende bedrijven belgie pharma bedrijven in belgie bedrijven zoeken op naam nederlandse bedrijvengids bedrijvengids eindhoven lokale bedrijvengids