bedrijvengids opgelicht
Bedrijven dupe van gehaaide oplichters: Ik ben 55.000 flessen wijn kwijt RTL Nieuws.
Tekst loopt door onder de video. De oplichters lijken het met name gemunt te hebben op wijnhandelaren, maar ook leveranciers van elektronica zijn opgelicht. Een Duits bedrijf uit de omgeving Hamburg dat zorgapparatuur, tv's' en airco's' verkoopt, verloor voor 750.000 euro aan goederen.
Camperbedrijven intimideren klanten NKC.
Het fenomeen doet zich voor sinds de NKC afgelopen voorjaar op de website is gestart met de bedrijvengids: een overzicht van campergerelateerde bedrijven, waar camperaars beoordelingen kunnen achterlaten, positief en negatief. Sindsdien hebben sommige bedrijven in de algemene voorwaarden opgenomen dat klanten zich in geen geval via sociale media negatief mogen uitlaten, op straffe van een boete van enkele duizenden euros.
Spooknota's' Fraudehelpdesk Fraudehelpdesk.
Day Group 1 994. Delta Score Rating Agency 3 523. Deutsche Domain 1. EGB International Bedrijvengids 2 894. EGB International Stadsplattegrond 2 893. EU Business Register 3 598. EU Business Services Ltd 3 1127. EU Business Services Ltd 3 832.
Spookfacturen, spooknota's, nepfacturen. Wie sturen ze? Zakelijk: Diversen.
Visser, 27-03-2013 0905: 184. Wij hebben een telefoontje gekregen van Online Marketing Service, de mevrouw vertelde dat zij van de bedrijvengids was en dat als wij niet wilde verlengen wij het formulier wat zij zou toesturen moesten ondertekenen en retourneren.
Klacht over bedrijvengids.eu? Meld nu, wij helpen oplossen! KLACHT.nl.
Ik werd vanmorgen gebeld door een onduidelijke mevr van de bedrijvengids Ze deed een beetje vreemd toen ik de telfooon opnam en vroeg met wie ze sprak dus ik zei mijn naam en ze zei dat ze het niet goed.
Voor deze 57 malafide bedrijven moet u uitkijken Het Nieuwsblad.
Betaal ook geen factuur waarop herinnering staat zonder vooraf goed te controleren of er geen sprake is van oplichting. Bent u toch opgelicht, stap dan naar de politie en dien dan ook een klacht in bij de FOD Economie, zegt Verbelen. Lijst van verdachte maatschappijen. European trademark publications ETP. BE Domein Host. BMS / XL Media. BPS Belgium Packet Service. Call Center Vlaanderen BVBA. Custom Contact Nederland bedrijvenonline.nu. DAD Deutscher Adressdienst / Registre Internet belge. Easy Pages Ltd / European www register. Edition Hekking Cornélis. EMS European Marketing Service Pages Jaunes Belgique. Euro Business Guide. Euro Media Conseil / Ema Web Vision. European City Guide. GCS Global Call Services. Global Earth Register. Globe Trade Control. Guide pour la ville. IBR International Business register Pages Jaunes Belgique. Index-Entreprise / Etude Grivière SAO France. Inet Biz Solutions. MCF Services des Professionels. MCH Printing Services / International Publicity Services IPS. Media Belgique Design. Media Group Vlaanderen. Media Service AS. Media Service Verlag. Nederland Media Register. Nieuwe Bedrijvengids / Belga Marketing / Internet Bedrijvengids / Annuaire pro / Bedrijvengids Belgie.
Bedrijvengidsonline.net Radar.
Als iemand hier antwoord voor heeft meld dit dan svp zo spoedig mogelijk zodat ik verder kan gaan in mijn stappen die ik naar dit bedrijf aan het ondernemen bent en voor eventuele andere mensen die in dit bedrijf trappen.
Veelgestelde vragen ZeelandNet Prikbord.
Helaas is er ook een kleine groep die dit niet doet. Onderhandel dan ook rechtstreeks met iemand, doe dit persoonlijk en blijf beleefd. ZeelandNet is geen partij bij een conflict. Vermoedt u dat u bent opgelicht? Meld het bij de politie.
Cel geëist tegen verdachten van fraude en witwassen RTV Drenthe.
ASSEN Foute boel, dachten meerdere bedrijven in Drenthe en Veendam toen ze facturen op de mat kregen van een mediabedrijf. Ze stapten in juni 2013 naar de politie en vertelden dat ze dachten dat ze werden opgelicht. Twee mannen uit Veendam 36 en 26 en een 28-jarige man uit Emmen stonden vandaag voor de rechter in Assen. Dertig maanden cel. De officier van justitie vindt dat bewezen kan worden dat de twee mannen uit Veendam valse facturen hebben gestuurd, geld hebben witgewassen en onderdeel zijn geweest van een criminele organisatie. De officier eist een celstraf van dertig maanden tegen beide mannen uit Veendam. De 28-jarige Emmenaar wordt gezien als katvanger en de officier eist vier maanden cel tegen hem. Hij stelde alleen zijn rekening beschikbaar. De officier van justitie denkt dat er veel meer mensen bij de zaak betrokken zijn. Is dit het topje van de ijsberg? Het lijkt er sterk op dat er veel meer mensen betrokken zijn dan alleen deze drie verdachten. De bedrijven kregen een factuur van het bedrijf Media Promotion Nederland. Ze moesten betalen voor een vermelding in een bedrijvengids.

Contacteer ons

bedrijvengids gent top bedrijven belgie bedrijvengids opgelicht belgische bedrijven in marokko russische bedrijven in belgie best betalende bedrijven belgie pharma bedrijven in belgie bedrijven zoeken op naam nederlandse bedrijvengids bedrijvengids eindhoven lokale bedrijvengids