bedrijven zoeken op naam
Europees e-justitieportaal Ondernemingsregisters.
Ten aanzien van beide implementatietermijnen geldt dat geen nadere wijziging van de Handelsregisterwet 2007 of de daarop gebaseerde lagere regelgeving noodzakelijk is. Een mededeling met deze strekking is gepubliceerd in de Staatscourant van 4 juli 2014. Hoe opzoekingen verrichten in het Nederlandse ondernemingsregister. U kunt in het Nederlandse Handelsregister zoeken op.:
Mensen zoeken op internet Webwijzer.
Personen zoeken op naam en woonplaats.: Typ de achternaam in bij Naam, en de woonplaats bij Plaats. Je krijgt een lijst met alle vermeldingen met deze achternaam. Zoeken op voornaam is niet zinvol, omdat de meeste mensen alleen vermeld worden met voorletters. Eigenaar van een telefoonnummer zoeken.: Typ het nummer in bij Telefoonnummer. Typ een streepje tussen het netnummer en het nummer, of tussen 06 en het nummer. Er zijn zowel vaste als 06-nummers te vinden via de telefoongidsen. De 06-nummers zijn gewoonlijk zakelijke nummers bedrijven.
Bedrijven Noord-Hollands Archief.
Het betreft dossiers van de kamers in Alkmaar, Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Hoorn en Zaandam. De dossiers zijn opgeborgen op dossiernummer. Mocht u niet beschikken over een dossiernummer dan kan dat in een aantal gevallen opgezocht worden aan de hand van de oude kaartsystemen. U moet dan beschikken over de naam van het bedrijf of de naam van een eigenaar of directeur, evenals de vestigingsplaats. De inhoud van een dossier is beperkt. Gegevens uit dossiers van nog bestaande bedrijven moeten opgevraagd worden bij het handelsregister van de Kamer van Koophandel.
Samenwerkingsverbanden MVO Vlaanderen.
Bedrijven en organisaties kunnen door samenwerking kosten besparen, de kwaliteit van hun productieketen verhogen of door kennis en expertise uit te wisselen tot innovatieve en duurzame oplossingen komen op uiteenlopende vlakken. De laatste jaren zijn er heel wat bedrijven die bijvoorbeeld samen in coƶperaties stappen, een bedrijventerreinmanagement opzetten of de hoofden bij elkaar steken om duurzaamheidscriteria op te stellen voor hun sector.
Legal checks frankrijk My Global Dreams.
SIREN / SIRET. Aangezien er ook redelijk wat buitenlandse ondernemingen actief zijn op de vastgoedmarkt in Frankrijk, kan het ook voor die bedrijven nuttig zijn om deze nummers te controleren.: Nederlands KVK nummer klik op zoeken" op kvk nummer." Belgische ondernemingsnummers BTW en ondernemingsnummer zijn hetzelfde.
Btw nummer opzoeken Graydon BE.
Gratis en snel een btw nummer opzoeken. Wilt u een btw-nummer of ondernemingsnummer opzoeken of de gegevens van een zakenrelatie controleren? Zoek eenvoudig en snel online het btw nummer op van elke Belgische onderneming, zelfstandige of vereniging. Hoe werkt het?
Rijksarchief in Belgiƫ.
Op 8 september 2017 zette de Ministerraad het licht op groen voor de overheveling, op 1 januari 2018, van de opdrachten van Directie-generaal DG Oorlogsslachtoffers naar de Federale Pensioendienst en naar het Algemeen Rijksarchief. De toekenning van rechten is de bevoegdheid geworden van de Federale Pensioendienst; en het luik Archieven en documentatie valt voortaan onder de verantwoordelijkheid van het Algemeen Rijksarchief, onder de nieuwe naam Dienst Archief Oorlogsslachtoffers.
Eigenaar opzoeken van een telefoonnummer of gsm nummer.
Indien je reeds in het bezit bent van het nummer is het op een van de andere paginas ook mogelijk om te zoeken naar de eigenaar of de gebruiker van een bepaald telefoonnummer of gsm nummer. Er is eveneens een pagina voor de personen die op zoek zijn naar de provider van een bepaald gsm nummer. Op deze manier hopen we jullie te kunnen helpen in de zoekopdracht naar bepaalde gegevens van bepaalde personen of eventueel de eigenaar opzoeken van bepaalde bedrijven.
Data over bedrijven en bedrijventerreinen Agentschap Innoveren en Ondernemen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning. vlaio-loading-full.
Bedrijven op bedrijventerreinen. Wij kunnen je overzichten bezorgen van bedrijventerreinen met de koppeling naar de bedrijven gevestigd op deze terreinen. De informatie die wordt meegeleverd bevat het ondernemingsnummer, vestigingsnummer, naam, adres, rechtsvorm, telefoon, fax, website, omschrijving activiteiten, NACE-code en tewerkstellingsklassen.

Contacteer ons

bedrijvengids gent top bedrijven belgie bedrijvengids opgelicht belgische bedrijven in marokko russische bedrijven in belgie best betalende bedrijven belgie pharma bedrijven in belgie bedrijven zoeken op naam nederlandse bedrijvengids bedrijvengids eindhoven lokale bedrijvengids