bedrijven belgie
Energiemarkt in Vlaanderen en België VREG.
Home Cijfers en statistieken Energiemarkt in Vlaanderen en België. Energiemarkt in Vlaanderen en België. Elk jaar publiceren we een Marktrapport en een Marktmonitor waarin we de evolutie van de energiemarkt in Vlaanderen opvolgen. De Marktmonitor bevat naast veel cijfergegevens ook de resultaten van onze jaarlijkse enquête bij 1.000 gezinnen en 1.000 bedrijven.
Ruim 100.000 nieuwe ondernemingen in België, een record VRT NWS. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. VRT NWS. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Artikel van VRT Nu. Artikel van Radio
Concreet betekent dit dat er van de 81.107 bedrijven die in 2014 zijn opgericht vorig jaar nog 54.109 actief waren. Dit betekent ook dat één op de drie bedrijven dus ook binnen de vijf jaar stopt. Dat is vooral zo in de horeca en de detailhandel.
Onze bedrijven Greenbizz.
Ons cliënteel bestaat uit Europese verenigingen en overheidsbedrijven, ondernemingen uit de financiële sector en andere onafhankelijke bedrijven. Rekruut is een gespecialiseerd in pro-actieve zoektochten naar getalenteerde en ervaren mensen voor Belgische bedrijven. We leveren direct search rekrutering for strategische rollen in IT, finance, operations, sales en engineering.
Bedrijf CA België.
CA ontvangt de Stop" Slavery Award." Deze prestigieuze prijs is bedoeld voor bedrijven die concrete stappen ondernemen om gedwongen arbeid in hun toeleveringsketens niet te tolereren. Actueel bij CA. Ben je nieuwsgierig naar wat er gebeurt bij CA of naar de actuele trends?
In beeld: 40 Belgische bedrijven die wereldtop zijn Bedrijven Trends.
Radionomy: internetradio Brussel. Alexandre Saboundjian bouwt zijn Belgische start-up Radionomy uit via enkele weloverwogen fusies en overnames tot een wereldspeler op het vlak van internetradio. Vandaag heeft hij bijna 70.000 radiostations in portefeuille, goed voor een marktaandeel van meer dan 50 procent. SoftKinetic: software voor bewegingsherkenning Brussel. De Brusselse kmo SoftKinetic is gespecialiseerd in sensoren, 3D-camera's' en software voor bewegingsherkenning. De spitstechnologie van SoftKinetic wordt door alle internationale giganten erkend. Sedac-Mecobel: sofabedsystemen Wevelgem Thomas De Boever. Door" de breedte van ons gamma en door vooral sterk in te zetten op innovatie staan we aan de top van de markt, stelt Stefaan Gantois, CEO van Sedac-Mecobel. Umicore: verwerking van complexe materialen Brussel. Materialengroep Umicore is de nummer 1 voor recyclage en verwerking van edele metalen en is een van de grootste producenten voor oplaadbare lithiumionbatterijen.
PeopleWare Software Development Softwarebedrijf België.
Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf zal uitblinken door efficiënte inzet van de juiste, op maat gemaakte software. Bent u een bedrijf dat IT ook graag strategisch bekijkt, neem dan contact op met PeopleWare, een uniek softwarebedrijf in België. PeopleWare: niet zomaar een softwarebedrijf in België.
Top 10 grootste bedrijven van Belgie Top-10-lijstjes.
Het bruto binnenlands product van België bedroeg in 2017 bijna 500 miljard dollar. De tien grootste bedrijven van België hebben gezamenlijk al snel een omzet van 130 miljard euro. Wat zijn de grootste bedrijven van Belgie en in welke sector zijn ze actief?
Bedrijven en reviews Glassdoor.be.
Best Beoordeelde CEOs van Nederland op Glassdoor. Bij welke bedrijven in Nederland wordt de CEO het meest gewaardeerd volgen de werknemers? Bekijk de lijst. 10 opmerkelijke arbeidsvoorwaarden bij Nederlandse bedrijven. Glassdoor vond tien bedrijven die buiten de kaders denken in het tegemoetkomen van hun medewerkers met bijzondere extras.
Aantal ondernemingen Statistiek Vlaanderen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
In het Brussels Hoofdstedelijk Gewest lag de netto-groei van ondernemingen in 2018 op 39%, en was bijgevolg nagenoeg even groot als in het Vlaamse Gewest 38%. In het Waalse Gewest is het verschil tussen het aantal oprichtingen en stopzettingen van bedrijven kleiner: daar lag de netto-groei in 2018 op 25%.

Contacteer ons

bedrijvengids gent top bedrijven belgie bedrijvengids opgelicht belgische bedrijven in marokko russische bedrijven in belgie best betalende bedrijven belgie pharma bedrijven in belgie bedrijven zoeken op naam nederlandse bedrijvengids bedrijvengids eindhoven lokale bedrijvengids