belgische farmaceutische bedrijven
Contact Pharmaceuticals.
Fax: 32 02 525 84 66. voor alle medische en farmaceutische vragen. Telephone: 00 32 02 525 82 11. Fax: 00 32 02 525 82 01. Telephone: 32 02 525 83 62. Telephone: 32 0800 18 112. brussels.ar@roche.com accounts receivable.
Farmaceutisch België Gent en Oost-Vlaanderen bedrijven.
Met ons ervaren team van. Leverancier van: Chemische en farmaceutische industrie verpakkingsmachines Farmaceutische specialiteiten Farmaceutische producten chemische producten voor de farmaceutische industrie Medicijnen. Neem contact op met dit bedrijf. Heel Belgium is gebaseerd op drie pijlers: klassieke homeopathie, complexhomeopathie of biotherapie en productie voor andere bedrijven. De bioregulerende geneeskunde van Heel combineert immers de. Leverancier van: farmaceutische producten Medicijnen homeopathische producten geneesmiddelen natuurlijke geneeskunde. Neem contact op met dit bedrijf. BS bedrijfsprofiel IBS werd in 1993 opgericht als klantgericht aannemingsbedrijf met een sterke focus op industriële maatwerkprojecten. Onze ervaring, onderscheidende expertise, flexibiliteit en. Leverancier van: Farmaceutische producten Ondergrondse werken aannemers Energie en grondstoffen diensten voor de industrie logistiek petrochemie. Neem contact op met dit bedrijf. BOTA is een Belgische fabrikant van therapeutische kousen en bandages, met meer dan 60 jaar ervaring.
Huiszoeking bij Belgische farmabedrijven voor verboden afspr. Het Nieuwsblad.
De Belgische Mededingingsautoriteit is dinsdag binnengevallen bij bedrijven uit de farmaceutische sector. Ze worden ervan verdacht de concurrentie op de markt van biosimilaire geneesmiddelen tegen te werken. De Mededingingsraad spreekt in een persbericht van restricitieve mededingingspraktijken die ertoe strekken de toegang of de uitbreiding op de markt te beperken, te vertragen of te verhinderen van biosimilaire geneesmiddelen die concurreren met de bestaande geneesmiddelen.
MSD Belgium Onze Vestigingen.
Alle farmaceutische activiteiten zijn geconcentreerd in eigen land: van klinisch onderzoek tot productie en activiteiten in verband met de commercialisering van geneesmiddelen. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de brede wetenschappelijke expertise en vaardigheden van de ruim 1.100 mensen bij MSD Belgium.
Actelion Pharmaceuticals Belgium NV.
In 2008 werd het filiaal in België opgericht. Het Belgische filiaal is gelegen in het industrieterrein te Mechelen-Zuid en telt momenteel 15 werknemers. Actelion Pharmaceuticals Belgium NV. 32 015 284 777. 32 015 284 779. Het portfolio van Actelion van behandelingen voor pulmonale arteriële hypertensie omvat het ziektespectrum, van WHO functionele klasse FC II tot FC IV, met orale en intraveneuze medicatie. Het portfolio van Actelion van behandelingen voor pulmonale arteriële hypertensie omvat het ziektespectrum, van WHO functionele klasse FC II tot FC IV, met orale en intraveneuze medicatie. De strategie van Actelion is erop gericht waarde te creëren door in te zetten op de verschillende troeven van het bedrijf. De strategie van Actelion is erop gericht waarde te creëren door in te zetten op de verschillende troeven van het bedrijf. Actelion Ltd is opgericht in 1997 en is een openbare vennootschap die genoteerd is aan de Zwitserse effectenbeurs SIX. Actelion heeft dochterondernemingen in meer dan 25 landen die marketing en verkoopactiviteiten ontplooien in alle belangrijke farmaceutische afzetgebieden ter wereld.
CIB Pharma.
Through their support to the CIB, the members actively contribute to the development of valuable data for the industry. This is why the CIB recommends especially these confirmed competence providers and we bet that they will prove worthy of your trust.
Investering van 36, miljard euro in farmaceutische industrie via Engineeringnet.be.
Press Release Service. Investering van 36, miljard euro in farmaceutische industrie. Bedrijfsnieuws 25/06/2019 133114.: Innovatieve farmaceutische bedrijven investeerden dit bedrag in 2018 in de medische sector, op het gebied van Onderzoek Ontwikkeling. Dit bewijst nogmaals de Europese koppositie van België.
Transparantie @ Pfizer Pfizer.be.
Transparantie rond samenwerking en betaling van gezondheidswerkers. Als farmaceutisch bedrijf werken we op regelmatige basis samen met gezondheidswerkers en gezondheidsorganisaties die ons adviseren over verschillende onderwerpen zoals ontwikkeling van geneesmiddelen, de plaats van een geneesmiddel in de bestaande behandeling, gezondheidseconomie en goede klinische praktijken.
Janssen Pharmaceutica Wikipedia.
Vestiging in Xi'an.' In 1985 kreeg Janssen Pharmaceutica als eerste westers farmaceutisch bedrijf de toelating om in de Volksrepubliek China een farmaceutische fabriek op te richten, in Xian. Die fabriek is operationeel sinds 1989 en was een van de eerste Chinees-buitenlandse farmaceutische bedrijven in het land.

Contacteer ons

biotech bedrijven belgie nederlandse bedrijven in belgie bedrijf beginnen in belgie bedrijf kopen belgie bedrijvengids haarlem bedrijvengids hasselt bedrijvengids nederland duitse bedrijven in belgie eigen bedrijf starten in belgie belgische farmaceutische bedrijven