bedrijf kopen belgie
OvernameMarkt.be UNIZO.be.
Overnamemarkt.be biedt u de mogelijkheid om minderheidsparticipatie te koop aan te bieden aan een derde partij, al dan niet samen met een actieve functie in het bedrijf. Als zaakvoerder-eigenaar die 100% van de aandelen bezit, kan u een deel van uw aandelen een participatie aanbieden aan een medewerkend vennoot.
Bedrijven vastgoed in Belgie, professionele lokalen, kantoren, opslagplaatsen, handelsruimten Allten Your Office and Industrial Advisor.
Vanuit Brussel of in onze kantoren te Namen, Luik, Charleroi, Gent of Antwerpen, specialisten van de lokale of regionale markt voor vastgoederen zullen u te huren of te kopen gebouwen voorstellen die in aanmerking komen met uw huur-of koopcriteria. Sterke punten van het bedrijf Allten: het samenbrengen van huurders en eigenaars van bedrijfslokalen, eventuele kopers of huurders via email verwittigen indien een vastgoed hun criteria beantwoordt, de eigenaars en investeerders bijkomende diensten aanbieden die hun vastgoed benadrukt: raadgeving, optimalisatie van de oppervlakte.
Een bedrijf kopen of overnemen OBA.
Een bedrijf kopen via onze diensten garandeert een correct en vlot afgehandelde overname in uw voordeel. Zoekt u een bedrijf om over te nemen? Bekijk ons ruime aanbod of laat ons weten waar u naar zoekt door ons formulier in te vullen.
Een uitgebreid relatienetwerk Atkinson.
Dit up-to-date bestand behelst zowel particuliere als industriële overnamekandidaten, alsook de verschillende investeringsmaatschappijen waarmee Atkinson persoonlijke contacten onderhoudt. Atkinson nv Dienstencentrum Heyaert Achterstenhoek 48 B-2275 Lille Tel: 32014.88.09.37 Fax: 32014.88.02.72 Email: info@atkinson.be Ondernemingsnummer BE 0439 695 852. Webdesign by Digiti.
Een bedrijf kopen: waar begint u te zoeken? Graydon BE.
In deze blog leest u waar u uw zoektocht kunt beginnen als u een bedrijf wilt kopen. Ik ben op zoek naar een productiebedrijfje met distributie. Het moet een omzet hebben rond 1 miljoen euro met een paar mensen in dienst, in Oost of West-Vlaanderen.
Bedrijfskasten kopen KAISERKRAFT België.
Daarom biedt KAISERKRAFT u een grote keuze aan kasten voor kantoor, werkplaats en andere ruimten in uw bedrijf aan. Op deze manier heeft u geen last van stapels en hoeft u niet lang te zoeken, vooral als u kiest voor de juiste oplossing.
SDM Verkoop, aankoop fusies van bedrijven Home.
SDM levert professioneel advies op maat en werkt nauw samen met financiële en strategische partners in binnen en buitenland. Voor overname of verkoop van kleinere ondernemingen kan u terecht bij onze dochteronderneming Corfinco. Hoe kunnen we u helpen? IK WIL MIJN BEDRIJF VERKOPEN. IK WIL EEN BEDRIJF KOPEN.
Error Title.
Bedrijfsvastgoed te koop in België Immovlan.be.
Panden niet in Belgie. Plaats een zoekertje. Kies een taal. Aanmelden Scherm sluiten. Om jouw favorieten zo goed mogelijk te beheren moet je inloggen op Mijn" Immovlan. Doorgaan zonder in te loggen. Vul bovenstaande letters hier in.: Hou me ingelogd Wachtwoord vergeten?

Contacteer ons

biotech bedrijven belgie nederlandse bedrijven in belgie bedrijf beginnen in belgie bedrijf kopen belgie bedrijvengids haarlem bedrijvengids hasselt bedrijvengids nederland duitse bedrijven in belgie eigen bedrijf starten in belgie belgische farmaceutische bedrijven