lijst belgische bedrijven
Federaal Planbureau Databanken Filialen van Belgische ondernemingen in het buitenland.
Landen waar België tot de top 20 van de buitenlandse investeerders behoort met een aandeel van meer dan 03%, in de buitenlandse investeringen, 2005 of laatst beschikbare jaar tabel 31 van de publicatie. Filialen van Belgische ondernemingen in het buitenland xls. Publicatie: Internationalisering van de Belgische economie: analyse op basis van de filialen van Belgische ondernemingen in het buitenland tussen 1995-2005.
Start-ups UNIZO.be.
Hieronder is een lijst te vinden van alle nieuwe startende ondernemingen in België. Deze lijst werd samengesteld in samenwerking met specialist Graydon. Zij kunnen u helpen bij het aanleveren van B2B adressen voor het bijwerken van uw klantendatabase, of het opzetten van promotiecampagnes.
Robinson NL.
De Robinson-lijst is een nationale lijst waarop enkel in Belgi wonende personen zich kunnen inschrijven. Buitenlandse bedrijven die reclame op naam verzenden naar Belgi dienen de Belgische Robinson-lijst te raadplegen, maar zijn vaak geen lid van de Belgian Direct Marketing Association bdma.
Sectororganisaties Ondernemen in Antwerpen.
Agoria, sectorfederatie voor de technologische industrie in België, verenigt 1600 bedrijven in metalen, materialen, electrotechniek, automobiel en lucht en ruimtevaart. De federatie zet zich in voor de toekomst van die bedrijven en de 275.000 mensen die er werken. essenscia vzw, de Belgische federatie van de chemische industrie en life sciences, is een multisectorale koepelorganisatie.
Top 10 transport en logistieke bedrijven in België TL Hub news.
De top 20 wordt vervolledigd door spelers zoals XPO Logistics, Van Moer, ECS, Tabaknatie, Gefco, Colfridis, Stef enz. Top 10 op basis van TW van bedrijven waarvan wegtransport niet de hoofdactiviteit is hier vinden meerdere spelers terug met een activiteit van expediteur of freight forwarding.
FAVV Levensmiddelen: Erkende inrichtingen.
2074/2005 heeft de EU-Commissie voorzien in nadere regels over de wijze waarop de Lidstaten de lijsten voorstellen en toegankelijk maken voor het publiek. Bovendien installeert de Commissie op de website van DG SANCO een specifieke pagina met links naar de plaatsen in de nationale websites waar deze lijsten zijn opgenomen.
Biobedrijvengids bioforum.
De Biobedrijvengids van BioForum Vlaanderen geeft je toegang tot de gegevens van de Belgische bedrijven met een gecertificeerde biologische productie of verkoop. Vind je niet wat je zoekt, neem dan contact op met info@bioforumvl.be. De biobedrijvengids bevat hoofdzakelijk Vlaamse biobedrijven.
6 Belgische bedrijven in top 500 van grootste omzet Gazet van Antwerpen.
Verzekeraar Ageas, het vroegere Fortis, maakt dit jaar zijn comeback. De Verenigde Staten is met 139 bedrijven het meest vertegenwoordigd in de lijst. De Amerikaanse winkelketen Wal-Mart staat op nummer één. China volgt met 46 bedrijven. De financiële groep Dexia is het enige Belgische bedrijf in de top 100 van de Global500-lijst. De Belgische bedrijven.:
Overzicht Belgische autocarbedrijven en autocaristen.
Je bent hier. Overzicht Belgische autocarbedrijven. Autocaristen gerangschikt per standplaats. Niet alle autocarbedrijven hebben een website opgezet. Voor een volledig overzicht van alle bedrijven, met een overzicht van hun wagenpark, kan je terecht op de website van hun beroepsfederatie: FBAA.

Contacteer ons

belgie provincie belgische bvba bedrijven in oost vlaanderen lijst met bedrijven nationale bedrijvengids lijst belgische bedrijven België b.v.b.a. beursgenoteerde bedrijven belgie grootste Belgische bedrijven